7 September, 2002

De sexmetro

Te vinden onder: Uncategorized — @ 19:17

In New York doet een anoniem verstuurde email heel wat stof opblazen. De schrijver van de email vroeg de Newyorkers om voortaan de eerste wagon van iedere metrotrein te beschouwen als de ‘singles car’, zodat mensen die op zoek zijn naar een levenspartner weten waar ze moeten zijn. Dit initiatief heeft zoveel navolging gekregen dat er in de metro’s van New York een ware chaos is ontstaan. Goed voorbeeld doet volgen, zeggen ze, en sindsdien is niet alleen de eerste wagon benoemd, maar ook alle volgende wagons hebben een bestemming gekregen. Zo werd de derde wagon de ‘BSDM’-wagon, de vierde de ‘Chicks with dicks’-wagon, en de vijfde de ‘Man-boy’-wagon. En dat zorgt voor vervelende misverstanden:
“It was awful,” said one single mother who asked not to be identified as she got off the A train at 14th Street. “My 12-year-old son and I boarded the fifth car of the train hoping to meet a suitable male role model. Instead, I found myself using my pepper spray to fend off four overweight middle-aged men in leather pants who assumed I was Jeffrey’s pimp.”
Reizigers krijgen heimwee naar het metrostelsel van vroeger, waarin elke wagon de ‘leave me the hell alone’-wagon was, en iedereen het vermeed om oogcontact te hebben met andere reizigers. Wat een andere tijden waren dat! Nu loopt elke Newyorkse metrogebruiker die niet op zoek is naar een of andere sexontmoeting wanhopig te zoeken naar de ‘I’d rather curl up with a good book than a man or woman’-wagon.
Rare jongens, die Newyorkers.
 
Tunnel of Love
Riding the MTA’s Love Train


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van Mirjam , op 8 September, 2002 @ 12:55

    hehehe, zie je nou wel dat Amerikanen crazeee zijn?
    Trouwens de url van “Riding the …” is niet helemaal goed (target=).

  2.   Reactie van Polski , op 8 September, 2002 @ 16:10

    thx, taken care off :)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress