4 September, 2002

Liefdesverdriet of wraak

Te vinden onder: Uncategorized — @ 10:38

Gisteren zat ik aan de toog met een kameraad en een kennis. Die kennis komt net uit een relatie en ze heeft er het moeilijk mee. Zo moeilijk dat ze haast over niets anders kan spreken dan over ‘hem’ en over wat voor klootzak en wat voor een hypocriete lul hij is en wat voor smeerlap omdat hij niet meer met haar wil spreken en dat ze geen idee heeft van wat ze mispeutert heeft om zo’n behandeling te verdienen en zo voort en zo verder. Ze zette zich er zelfs aan om zijn gedrag tegenover haar te proberen verklaren door zijn moeder, Oedipus en de soort opvoeding die hij gekregen had erbij te betrekken. De hele avond trok ze het gesprek naar haar en haar miserie toe. En hoe meer Duvel ze dronk, hoe vochtiger haar ogen werden.
Dat is allemaal heel goed en wel en liefdesverdriet dóet pijn enzo, maar toen puntje bij paaltje kwam en de kroeg de deuren sloot, draaide ze er haar hand niet voor om om die kameraad van mij mee naar haar huis te nemen voor zatte sex. Huh? Had ze dan geen allesverscheurend liefdesverdriet? Kon ze dan niet amper de overkant van het café ontwaren door de waas voor haar ogen? Was het wraak, zatlappernij of opportunisme?
Volgende keer zal ze weer aan de toog zitten fulmineren over wat voor lul haar ex is, weer teveel drinken en zich met tranen in haar ogen afvragen waarom hij eigenlijk niets meer met haar te maken wil hebben. Ik zal niet meer naast haar zitten om naar haar verhaal te luisteren. Daar mag ze een andere gek voor laten opdraven.


reacties (12)


12 reacties, »

 1.   Reactie van nathan , op 4 September, 2002 @ 11:03

  … misschien wou ze gewoon niet alleen zijn ?

 2.   Reactie van Polski , op 4 September, 2002 @ 11:52

  Niemand wil alleen zijn Nathan.

 3.   Reactie van Marie , op 4 September, 2002 @ 11:25

  zatte sex als medicijn :)

 4.   Reactie van marije , op 4 September, 2002 @ 12:48

  Het is een manier die mannen ook vaak hanteren. Daar is dan vaak niks mis mee, maar owee als de vrouwen zich aan dit soort praktijken zondigen….

 5.   Reactie van Polski , op 4 September, 2002 @ 12:02

  Ik wist dat er iemand zou zijn die het zo zou verdraaien. Waarom denk je dat er niks mis mee is als mannen het doen? Heb ik hier een oordeel over vrouwen in het algemeen uitgesproken?

 6.   Reactie van nathan , op 4 September, 2002 @ 12:22

  Dat bedoel ik ook : misschien beklaagt ze zich het ‘s morgens, misschien niet, en kan ze genieten om nog eens niet alleen geslapen te hebben. Je toch iets minder alleen gevoeld te hebben. Zelfs al is het puur surrogaat.

  Wat mis je het meest ? De persoon of het samen-zijn ? Enfin, je kan het niet zo simpel stellen allemaal. Maar ik kan het wel begrijpen denk ik.

 7.   Reactie van Polski , op 4 September, 2002 @ 12:47

  Ik niet echt – huilen om haar ex maar zonder problemen naar bed gaan met iemand anders. Ik snap niet dat je dat lukt zonder jezelf, je ex en je minna(a)r(es) te bedriegen. Mij lukt het niet, en toen mijn ex me dat lapte heeft ze me daar flink zeer mee gedaan.

 8.   Reactie van Marie , op 4 September, 2002 @ 12:11

  Haa – nu weet ik waar het schoentje knelt. Je bent eigenlijk niet boos op dat meisje, maar boos op je ex!
  Kom maar eens bij me op de bank liggen, Polski ;)

 9.   Reactie van Polski , op 4 September, 2002 @ 12:10

  Miljaar Marie, ge komt daar al iets te zeggen…

 10.   Reactie van nathan , op 4 September, 2002 @ 13:05

  En komt Marie er dan bij liggen ? ;-) Terug serieus : Ik zeg alleen dat ik het wel kan begrijpen. Maar het is inderdaad hopeloos inconsequent … En het zat zijn zal ook al niet geholpen hebben ;-)

 11.   Reactie van Mirjam , op 4 September, 2002 @ 18:28

  zatte sex met spijt na… waarschijnlijk

 12.   Reactie van Mirjam , op 4 September, 2002 @ 18:20

  maar ik snap het… dat soort dingen doen pijn als het je ook overkomen is

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress