3 September, 2002

Omzeep

Te vinden onder: Uncategorized — @ 2:23

Miljaar zeg, mijn klein digitaal fotodingske heeft de geest gegeven. Ik heb er nog foto’s mee gemaakt toen ik met Natalie en Nathan voorbije zondag de koekenstad ingeweest ben naar de cultuurmarkt. (We hebben hier in Antwerpen zoveel cultuur dat we er onszelf in wentelen) Afijn, ergens tijdens een voorstelling waarin tot de fantasie sprekende uitgedoste dames in het aarsgat loerden van hun muzikale begeleider, op elkaars tepels zogen, hun slipjes op het podium uittrokken en per opbod verkochten aan het publiek, toen hield het toestel op. Geen foto’s van de toneelvoorstelling ‘Porror’ (po√ęzie, porno en horror, zwarte zaal). Wat een slechte moment om zonder batterijen te vallen.
Maar nu met verse batterijen erin is het toestelletje nog altijd zo dood als een pier. De weinige foto’s die ik al had van die dag zitten opgesloten op het ingebouwde memory-chipje waar ik alleen aankan via een usb-kabeltje. Dat kabeltje voorziet dat ding ook van stroom. Of zou moeten, want net als met verse batterijen geeft het ding geen kik als het kabeltje erin zit.
Damn


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van nathan , op 3 September, 2002 @ 2:30

    Djuuuu, dat is kl*te :( Ik was nog zo curieus naar wat voor fotookes er uit zo’n klein dingeske zouden komen. Geen kiss of life opties meer ?
    Haardroger ? (om het vele vocht dat in de zwarte zaal in de lucht hing, misschien gecondenseerd is op je toestel, weer te doen verdampen ;-)

    “If all else fails, use brute force” ?

  2.   Reactie van www.wereldkeuken.be , op 4 September, 2002 @ 21:10

    Wat voor merk was uw klein fotodingske? Ik ben zelf wel content van mijn digicam (Olympus C2040), alleen hou ik niet van die verschrikkelijke shutter-lag. Ik ben van het point & shoot type (meestal vanuit de buik) waar het op de microseconde aankomt. Mijn digicam slaagt erin om soms een grote seconde te wachten voor hij in actie schiet ofwel is hij compleet in slaapstand gesprongen waardoor er helemaal niks gebeurt. Natuurlijk altijd net als er een mooie, rondborstige blondine passeert ;-) Toeval? :-)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress