13 August, 2009

Verandering!

Te vinden onder: mededeling — Tags: — @ 1:02

Lang geleden, met u alles goed? Met mij wel. Het is hier stillekes omdat het bij mij IRL vrij druk is geweest. Ik geef u een korte update over de voorbije weken/maanden.

a) Ik kom thuis na een weekje Ardennen in juni, en ik krijg te horen dat het huis waar ik in huur, verkocht is en dat de huurders worden verzocht te verhuizen.
b) Ik kom thuis na twee weekjes Ardennen einde juli, en de eerste maandag van augustus sta ik na een uurtje op het werk weer buiten met mijn ontslagbrief in mijn achterzak.

Aan puntje a. werd gewerkt. De schilderwerken in het nieuwe appartementje hebben nog een dagje afwerking nodig en dan kan ik beginnen met het sleuren van verhuisdozen en gedemonteerde meubels. Van zodra ik geïnstalleerd ben, wordt er werk gemaakt van puntje b.

Tijd voor verandering dus! En dat is niet eens zo slecht, want als ik eerlijk ben, dan kan het allemaal wel een pak beter. Maar ne mens wordt rap gezapig. Ikke toch :)

Mijn nieuwe buurt is een gezellige buurt, echt knal boenk midden in de ouwe Stad. Het kwartier van Sint Andries.

Mijn nieuwe job ken ik nog niet. Maar als er iemand weet heeft van iemand die op zoek is naar een eigenzinnige webdeveloper, laat hem/haar zich kenbaar maken. Ik ben zeer binnenkort ‘te huur’.

En zo komt alles goed. Geen stress, let it flow.
Ik moet in de toekomst alleen een beetje oppassen met die Ardennen, denk ik.


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van odette , op 18 August, 2009 @ 8:43

    De volgende keer ga je naar een waddeneiland en als je dan thuiskomt ben je verliefd, wedden?;-) Succes met verhuizen! (en ook met dat andere maar ik doe het maar een voor een)

  2.   Pingback van Polskaya » Korte Update , op 24 August, 2009 @ 0:19

    [...] Voor de geïnteresseerde:volgende is een korte update over De Verandering: [...]

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress