25 June, 2012

Sneeuwbal 1997-2012

Te vinden onder: Ik en de mijnen,mededeling,Tragisch — Tags: — @ 15:55

Vanmiddag is, na een lijdensweg van 4 weken, mijn maatje, mijn compagnon, mijn levensgezel Sneeuwbal de poes overleden. In amper een maand tijd was hij van een gezonde kater veranderd in een zieltogend hoopje ellende. De dierenarts houdt het op een agressieve vorm van kanker.
Bedankt Sneeuwbal, voor die 15 jaren samen. Ik hoop dat je, waar je nu ook bent, alle melk en sardientjes hebt die je je maar kunt wensen. Het zal stil zijn zonder jou.


reacties (3)


3 reacties, »

  1.   Reactie van liliane , op 25 June, 2012 @ 15:04

    Hoewel ik en jij sneeuwbal geen beste maatjes waren zal ik je toch missen.Je bent stil van ons weggegaan…toch blijft er iets van je achter ,van wat je was, een foto,je heb ons blijgemaakt..en soms boos, maat tenslotte blijft allee het goede over, en je heb geen pijn meer.

  2.   Reactie van Ch1po , op 25 June, 2012 @ 18:35

    Pollebaby heel veel sterkte van ons, Lata, Gijs, Karel en ik XXXX

  3.   Reactie van Bart , op 26 June, 2012 @ 3:40

    Nee toch , ik had zo wel iets opgevangen vorige week, maar dit wist ik niet. Sterkte he Paul, take care

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress