11 July, 2005

Censuur

Te vinden onder: Uncategorized — @ 18:18

youtubeVreemd, op mijn account bij Youtube zijn de videootjes van de opnames voor de Scarlet commercial nog wel te zien, maar voor de rest zijn de tags die ik eraan gekoppeld had blijkbaar verbeurd verklaard. De filmpjes worden dus nog wel gehost bij hen, maar je kan ze niet meer terugvinden. (Behalve hier en hier.)
In hun gebruikersreglement staat dat ze geen naaktheid dulden. Stelletje droogkloten.


reageer als eerste op deze post (0)


Reageer als eerste. »

Reageer als eerste.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

22 September, 2004

Censuur

Te vinden onder: Uncategorized — @ 17:08

Kent ge die nieuwste videoclip van The Streets die op de engelse televisie verbannen is? Awel, die clip van dat feestje met veel drank en rappe sex in het toilet en waar ‘em te veel drugs pakt en waar de boel slecht afloopt, weet ge welke ‘k bedoel?
Anders hebt ge hem hier (mediaplayer) en hier (realplayer) maar te zoeken en voor uw eigen te zien. Ik snap echt nie waar the fuzz nu eigenlijk allemaal about is. Rare jongens die engelsmannen.


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van novecento , op 25 September, 2004 @ 22:29

    Het is het virus van het leugenachtig, hypocriete burgerfatsoen.De antibiotica is militarisering,iedereen in het gelid, de natie wordt bedreigd door horden wilde bizons. Zo’n clip hoef ik daarom niet te zien.Ik lees verdommme kranten en zie tv en kijk om me heen.De dood is een stofzuiger.

  2.   Reactie van stefferd , op 28 September, 2004 @ 16:28

    ge zout beter wel eens zien. in the end komt het er volgens mij op neer dat dope en zo van die toestanden die daar het gevolg van zijn absoluut niet gepromoot worden. zielig verhaal van iemand op een feestje die een bad tripke meemaakt.
    door deze clip te verbieden halen ze eigenlijk anti-dope reclame van de tv. wilt dat dan zeggen dat ze dat over het grote water wel ok vinden, dan?

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress