9 September, 2006

0110 promotiefilmpje:

Te vinden onder: Uncategorized — @ 22:18

‘Eindelijk! Gij zijt dus Tim Barman! Ik had direct kunnen zien aan uw grijs vel en die wallen onder uw ogen. Hebde gij drugs gepakt? Gij he, gij moest u schamen. Gij en heel die troep artiesten die meedoet aan da concert. [...] We worden omsingeld door een bende roofdieren met bommen en messen en wa doedegij? Liedjes zingen meneer, voor verdraagzaamheid meneer en o lekker multicultureel en alles peis en vree! Ge zou beter wa vroeger opstaan lui gat! En uw ogen openen in plaats van vriendjes te maken met de negers en de makakken en al da bruin krapuul hier! [...] Ga maar al ander werk zoeken, aap!’
Aan het woord is de gefrustreerde enquete-afnemer uit de Humo liegt- filmpjes, weeral hilarisch neergezet door topacteur Tom Van Dyck. Spijtig genoeg zijn er mensen die beweren dat ze het zelf allemaal niet beter gezegd zouden krijgen.

(via eskimokaka, en Pieterr smijt er ineens een wedstrijdje tegenaan:

Welke VB-coryfeeën worden in bovenstaand filmpje allemaal geciteerd?

Antwoorden in zijn comments op ‘ah-gij-zijt-dienen-barman-wedstrijd’.

Voor de fanaten: de flash fullscreen edition


reacties (3)


3 reacties, »

  1.   Reactie van taalscholver , op 14 September, 2006 @ 14:19

    Hij zegt redelijk duidelijk ‘Tim’ al zou “Gij zijt diëm Barman” ook wel in zijn taalregister passen, met het soort opgeschoond algemeen Antwerps dat ‘Debeys’ spreekt. Twijfelgevalletje en eerlijk gezegd ook redelijk onbelangrijk. Interessanter is dat zelfs hier in de comments het gedrag dat in het filmpje gepersifleerd wordt, in alle ernst volhouden. Blijkbaar heeft zelfs een directe confrontatie dus geen effect op sommigen.

  2.   Reactie van taalscholver , op 14 September, 2006 @ 14:00

    Oeps verkeerd bericht. Wis maar, meester (maar hij zei wel Tim).

  3.   Reactie van VER , op 30 September, 2006 @ 21:16

    schiterend

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress