25 May, 2002

14 simpele regeltjes

Te vinden onder: Uncategorized — @ 20:07

Voor uw en mijn gemak heb ik hieronder een paar simpele regeltjes neergeschreven die het instant-messaging een pak aangenamer kunnen maken:

 • Let niet op correcte spelling. Icq gaat snel, een tekst vol schreifvauten is niet erg.
 • Verstuur veel nietszeggende berichten. Ik apprecieër het enorm dat u me een icq’tje stuurt waarin u me mededeelt dat u om een groot brood gaat.
 • Heb vooral geen geduld wanneer ik niet direct antwoord op uw berichtjes. Ik beloof verbetering. Het kleine beetje tijd dat ik niet achter het scherm doorbreng zal ik drastisch inkorten.
 • Als u zichzelf aanmeldt om geauthoriseerd te worden, doe dan niet de moeite om te vermelden wie u bent. Niet in uw berichtje, niet in uw infopanel. Ik ben immers helderziende en kan zo aan de icqnummer zien met wie ik te doen heb.
 • Vat uw berichtjes niet samen. Stuur een mededeling door in twaalf aparte icq’tjes. Ik hou ervan om om de twee seconden icq te horen koekoeken.
 • Zeg dezelfde dingen vier keer. Vraag naar dezelfde dingen zeven keer. Tracht vooral niet te onthouden over wat we het hebben zodat ik mezelf geen -tig keer moet herhalen. Negeer het historiepanel. Laat het doel van dat ding volledig aan u voorbijgaan.
 • Stuur me spamberichtjes om uw website te komen bewonderen. Ik hou van ongevraagde reclame, zeker voor sites die twee keer op geen kloten trekken.
 • Stuur me spamberichtjes om uw zuster te komen bewonderen die op deze en gene hardcore website haar wellustige lijf met een dildo bewerkt en mij daarover live via chat om advies wil vragen.
 • Blijf me lastig vallen, ook al ben ik aan het werk en zegt het icoontje ‘occupied, urgent messages only’. Ik hou ervan om mensen op de ignorelist te flikkeren en ze er nadien weer af te moeten halen.
 • Als u werkelijk even vaak lacht als dat u me ‘lol’-berichtjes stuurt, dan moet u wel een hele vrolijke frans zijn.
 • Onderhoudt mij en vertel enkel over uzelf – uw dag op het werk, uw software die crashed, uw lief die met een ander is… Vraag me niet hoe het met mij gaat, ik ben er alleen maar om naar uw gezeik te luisteren.
 • Stuur me een begroeting, en laat na mijn wedergroeten niets meer van u horen. Het is altijd leuk om me af te vragen waar u gebleven bent of wat de zin van uw berichtje was.
 • Stuur me die die-moet-je-gezien-hebben video toe van uw kleuters verjaardagsfeestje. Het is maar twintig meg en het gaat maar tegen 1.4k/sec. Wees dan verontwaardigt wanneer ik uw videobestand weiger.
 • Beleefd zijn hoeft niet. U bent tenslotte niet tegen een mens bezig maar tegen een stom schermpje waar lettertjes in verschijnen.

Zo, dat zal het zijn denk ik. Dank u voor uw aandacht.


reacties (8)


8 reacties, »

 1.   Reactie van Gerdy , op 25 May, 2002 @ 21:53

  Enkel de icq-nummer ontbreekt ;-)

 2.   Reactie van karma , op 26 May, 2002 @ 11:40

  spelling en dt-regeltjes gelden ook voor weblogposts ;)

 3.   Reactie van bernard , op 26 May, 2002 @ 12:29

  verdomme, polskaya, dat embryo met dat enorm potentieel aan snelheid, dat was dus een echografie van Polskaya.En gij zegt dat niet, schelm. Ge zijt ‘n snoodaard,gij.

 4.   Reactie van Polski , op 26 May, 2002 @ 17:02

  ik wist hiet! ik wist het dat er nog ergens vauten in zouden staan en dat ik erop hepakt zou worden! :)

 5.   Reactie van Polski , op 26 May, 2002 @ 17:55

  ik wist hiet! ik wist het dat er nog ergens vauten in zouden staan en dat ik erop gepakt zou worden! :)

 6.   Reactie van Maarten , op 26 May, 2002 @ 21:03

  Goh, zou iemand hier sarcastisch danwel cynisch zijn?

 7.   Reactie van website4all.nl , op 27 May, 2002 @ 11:25

  Heb je ook MSN messenger?

 8.   Reactie van Polski , op 27 May, 2002 @ 12:25

  nope, enkel icq.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress