22 February, 2007

17 -inch

Te vinden onder: Uncategorized — @ 19:54

Mijne 17-inch laat me in de steek. Voor alle duidelijkheid dames, ik heb het over mijn monitor.
De horizontale lijnen volgen nog braaf de natuurwetten maar de verticalen worden door een onverklaarbare reden naar binnen gezogen, zodat mijn desktop in een vortex lijkt te zullen verdwijnen. Af en toe flikkert het scherm en krijg ik beelden door van het hiernamaals dus ik vrees het ergste.
Wat het psychedelische belevingsgehalte betreft, het is een hele ervaring om zo te werken. Wanneer ik mijn ogen van het scherm wegdraai en naar de wereld rondom mij kijk ziet die er heel opgeblazen uit.
:)
Een beetje gelijk sommige mensen die ik ken.


reacties (5)


5 reacties, »

 1.   Reactie van Oorzonde , op 22 February, 2007 @ 21:04

  Kunt ge daar geen foto’ke of video’ke van op ‘t net zwieren. Da lijkt kei boeiend. Da’s nog eens ne keer iets anders voor wanneer er weer niks op TV is!

 2.   Reactie van oogsnoep / eyecandy , op 22 February, 2007 @ 21:39

  Toch geen Lacie? De mijne klapt opeens toe, één felwitte horizontale streep, een stevige klop en het beeld is weer (efkens) terug.

 3.   Reactie van no3 , op 22 February, 2007 @ 21:30

  Ik heb de oplossing in huis, nu ze nog tot bij u krijgen, en ‘t is gebakken :)

 4.   Reactie van chelle , op 22 February, 2007 @ 22:35

  Aangezien de verticale as hier precies voor problemen zorgt, zou ik toch eerder naar het metafysische gaan, maw wat is je relatie met de wereld in verticale zin, dus met het hogere, het alles, de kosmos. Enfin, dat denk ik toch… gewoon een nieuwe monitor zou te goedkoop zijn… ;-p

 5.   Reactie van fredi , op 28 March, 2012 @ 19:30

  Hallo lieve,

  Ik zoek op Google en kwam op de site. Het lijkt goed te zijn voor het uitwisselen van links, Zoals u weet compitative In de wereld van vandaag wil iedereen voorop te blijven lopen. Dit geldt ook hier. Als we links uitwisselen zal beficial voor ons beiden. Als u eens vriendelijk antwoord mij.

  Met vriendelijke groet.
  Fredi

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress