15 August, 2008

505Mb van de 3000 mp3z

Te vinden onder: Uncategorized — @ 7:32

In de kroeg:

Polskaya zijn eigen moeiende met zijn eigen zaken zoals daar zijnde zijnen Duvel en zijn potlood en zijne gom en zijn tekenboekske en verder toonende zijn totale desinteresse in het gedoe van de kroeg rondom hem. Tot ineens:

- ‘Eela…en wor is oe lief? Ge zit hier altaat zo alien in oe boekske te tiekene…’
- ”Euh, k’m nie echt een lief veur de momengt..’
-’ Oekanda na! Zoène lieve gast gelak as gaa en gin lief? Ze weete nie waddasse misse! Ik zou’t wel weete! En dan nog zoe goe kunne tiejkenen oek! Amai! Zedde gaa in alles zoe goe? Eej? Hmmm? G’et wel steevige daaje zoe te vuulen eeh… Goh amai… en dien boebel, vanwoar komt die na zoe inies?’
-’ Whoa, ik moet nor oas, ik erinner me just da’k een peehasjpeescriptje’m geschreve da naa rongd de 3000 mp3z is ont downloode en da nie wou stoppe toeng’k den browzer afklikte, ik moet echt gon zieng oe da ‘tor mee is en oe vol dattie map al zit! Misschien komt er al smoer oat da masjieng! Mercie veur d’interesse! Kmoet deur naa!’
-’ Allee loept na nie weg, ik kan d’r nog wa van zenne!’

Zo was Polskaya gezwind verdwenen door de deur en uit haar vernauwde gezichtsveld ende haar vertroebelde blik. Haar graaiende handen bleven leeg en wanneer P. lipstickvrij en verder zat en moe weer thuikwam bleek zijn script om en bij de 505Mb aan mp3z gedowned te hebben van door een liefhebber gedigitaliseerde en onlinegezwierde 78-toerenplaten, alvorens datzelfde script er na zijn/haar riptocht om de een of ander schimmige reden de brui aan gegeven had. Een vastloperke. Zijne vuurvos was met meer dan anderhalve gig weg. Foutje van de php-programmeur. Algoe dat alles lokaal draaide.

Amai. Toas:
Mhhhm. Da scriptje needs pesies nog wa tuning want in iene kièr alles downe van die 3000 nummerkes was gelak te verwachte wel teveul gevroagd. Die ‘alfa’verse van da script dee waddaze moest doeng, mor die strunkelde zoeveel dazze otaandelak mè heur bakkes tege de vlakte ging. De volgende verse moest mor is rupsbaande kraage. En foutmeldingeuh. En crosschecking en redownloaddinges. En een progressbar! Een een emaailadreske zoedag’iemad kunt oatschaate agger niemier onnoatkunt. En karstversiering veur in den doenkere as’ t nacht is!

Eentje van die 3000: ’3000 Years Ago’ van Larry Vincent.
UPDATE: nu werkt ie wel!

Nog een UPDATE: heel den boel is te downen als torrent. Of probeer uw chance hier


reacties (2)


2 reacties, »

 1.   Reactie van Bart , op 20 August, 2008 @ 23:22

  En waar liggen die mp3s? :)

 2.   Reactie van Polski , op 21 August, 2008 @ 2:23

  Helaas ter ziele voor de moment.
  http://78records.cdbpdx.com/
  Maar als torrent te vinden hier:
  http://www.mininova.org/tor/1697942 (5.9 GB!)
  Damn, torrent, als ik da geweten had…

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress