12 December, 2007

59,896.81 EUR op mijn loonbriefje

Te vinden onder: Uncategorized — @ 5:25

Verbijsterend was mijn verbazing toen ik mijn loonbriefje bekeek en aldaar in het vak ‘Netto te betalen’ het net niet naar boven afgeronde bedrag van 59.896,81 Euro zag staan. Nog verbijsterender was mijn verbazing toen ik mijn baas belde om hem uit te nodigen voor een oesterontbijt in Monaco en van hem te horen kreeg dat het om een vergissing ging van iemand op de loondienst, dat alles ondertussen was rechtgezet maar dat hij tegen die oesters geen nee zei.

fouteloonbrief


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van no3 , op 12 December, 2007 @ 10:42

  aiai, da’s jammer. Nu moet gij die vergissing eens maken bij pc banking, ge moogt er zeker van zijn dat ge eerst diep in’t rood gaat staan eer dat puntje op de juiste plaats word teruggezet!

 2.   Reactie van itto , op 12 December, 2007 @ 11:20

  Als het een kwestie van een verkeerd puntje is, dan wil ik wel eens weten waar Mr Polskaya werkt. Mijn CV ligt anders al klaar :-)

 3.   Reactie van Verbal Jam , op 14 December, 2007 @ 23:37

  Ze hadden natuurlijk jouw salaris met dat van de baas verwisseld. Dus laat hém die oesters en Monaco maar betalen.

 4.   Reactie van Gruff Guano , op 15 December, 2007 @ 12:38

  Met de huidige inflatie hebben we binnenkort allemaal zo’n bedragen op onze loonfiche. Maar dan kost een brood wel 200 Euro.

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress