27 March, 2003

Aaah! Die bevrediging!

Te vinden onder: Uncategorized — @ 4:46

Al een week of twee ben ik aan het kloten met allerlei flarden code en duistere manuals en veel gevloek en getier om via een mms’je dat verstuurd wordt van mijn onovertroffen Nokia 7650 het verstuurde beeldje met bijbehorende tekst op een serieuze manier op dit blog te laten verschijnen. Na veel vijven en zessen heb ik eindelijk resultaat, en daar ben ik razend blij om. De volgende twee dagen ga ik spenderen aan het op mijn gemak herbekijken, opkuisen en herschrijven van heel de rotzooi, zodat ik in de toekomst op een degelijke manier van eenders waar en eenders wanneer kan bloggen met beeldmateriaal erbij zolang er maar coverage is.
Woehoe! Revolutie! Mobloggen! Power to the People!


reacties (7)


7 reacties, »

 1.   Reactie van Tommer , op 27 March, 2003 @ 13:55

  klinkt veelbelovend!

 2.   Reactie van majriM , op 27 March, 2003 @ 14:14

  polski power!! :-D

 3.   Reactie van Polski , op 28 March, 2003 @ 5:41

  Yep! En als alles goed afloopt dan kunnen hier binnenkort de nodige php-bestandjes gedowned worden :D

 4.   Reactie van namreh , op 28 March, 2003 @ 9:04

  Respect! Heb sinds gisteren mijn moblog-gedeelte ook online gezet, maar ik heb ervoor gekozen om de foto’s via infrarood van de gsm te halen (steeds mms’en was me toch iets te duur) en te posten.

  Greetz!

  namreh

 5.   Reactie van Polski , op 28 March, 2003 @ 19:54

  Via infrarood…. wat doe je dan als je aan de andere kant van de stad zit?

 6.   Reactie van chelle , op 28 March, 2003 @ 20:52

  …blijven proberen…

 7.   Reactie van Jan Blom , op 1 April, 2003 @ 20:51

  jullie blijven ons (op moblog.nl) toch wel verblijden met jullie moblogs? :|

  Leuk om ook logs uit Antwerpen te zien. :)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress