28 February, 2005

Aan de drol:

Te vinden onder: Uncategorized — @ 5:37

Het geeft geen pas om me in de toiletten van de Linde te komen vertellen dat ik wat minder noten op mijne zang moet hebben, gij godverdomde drol van een schurftige hond, want uw dreigende taal mocht me mischien bleek maken in den beginne, des te paarser maakt hij mij nu. Als mijne praat u en uw gelobotomeerde makkers niet aanstaat, boekt dan een groepsreis naar Benidorm en imponeert daar met uw paar kwijlaards een buslading bejaarden. Ondertussen zal ik dan hier thuis wel voor uw vrouwke zorgen zo goed als ik kan.
Ik ben niet geneigd om ook maar één letter op deze miserabele blog te censureren omdat gij me met uwe stinkende adem en uw opgefoktheid onder duidelijke taal uw bezorgdheden duidelijk kwam maken. Ze zijn in ieder geval genoteerd: geen gezeik meer over Coveliers en geen gedoe meer over het Blok (het wàt, stuk stront?). Ik zal eraan denken. Ook onze ontmoeting in de toiletten zal ik onthouden, want die kan ik echt niet licht vergeten.


reacties (9)


9 reacties, »

 1.   Reactie van Chipo , op 28 February, 2005 @ 16:39

  Hee Pollemans, Lata en ik komen der meteen aan als het moet, en dan slaan we derop los!
  @Lead: je moet blij zijn dat we onze frustraties niet op jouw harses uiten. Nog niet.

 2.   Reactie van Zeveraar , op 28 February, 2005 @ 18:23

  Ben ik even blij dat ik gisteren heb weerstaan aan de lokroep van De Linde…

 3.   Reactie van verca , op 28 February, 2005 @ 18:52

  Was ook aan het denken…

 4.   Reactie van Polski , op 28 February, 2005 @ 15:20

  één of ander stuk tuig bedreigde me in de tolietten van de kroeg. Hij zei dat ik beter zou opletten wat ik schreef, omdat er ‘mensen’ zijn die mijn blog lezen en niets vergeten, en dat er ooit een moment van afrekening zou komen. Op mijn vraag waarover hij het had zei hij dat ik mijn stukjes over coveliers en het blok maar eens moest herlezen. Dat was best een angstaanjagende ontmoeting.
  @ lead: fuck off

 5.   Reactie van Lead , op 28 February, 2005 @ 12:13

  Stoer hoor, al uw frustraties uiten op uw blog. Zo weten we meteen de reden van het bestaan van deze blog.

 6.   Reactie van Luc , op 28 February, 2005 @ 12:40

  Het toont nog maar eens aan dat hun zogenaamde vrijheid van meningsuiting puur éénrichtingsverkeer is.
  Maar pas op als je mening niet overeenkomt met de hunne. Dan komen ze je zelfs fysiek bedreigen.

 7.   Reactie van IngKey , op 28 February, 2005 @ 12:01

  Huh?

 8.   Reactie van Neverbeendead Religion , op 9 March, 2005 @ 17:41

  Ik moest even aan Fosse denken.Die pakt het totaal anders aan op mijn url.

 9.   Reactie van Lucas , op 3 March, 2005 @ 0:23

  @ lead: ik dacht dat een blog diende om een persoon het midddel te verschaffen om zijn meer of minder intiem dagboek openbaar te maken. En wat schrijft men zoal in zijn dagboek? Dingen uit je eigenste dagelijkse leven. En als er in je dagelijkse leven iemand je komt bedreigen, mag dat dan niet in een dagboek staan??? lead, jongen (tenminste dat neem ik aan) lees eerst eens een paar definities wat een blog is, en zeik dan op andermans kop omdat je thuis niks in de pap te zeiken hebt…

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress