17 June, 2004

Afgekapt.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 8:45

Tja da komt ervan als ge uw rekening niet betaalt. Dan kappen ze u af, ze zetten u in de kou, ze laten u op uw kin kloppen. En het is nog uw eigen schuld ook!
Stilletjes zo zonder kabelverbinding ten huize Polskaya….


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van Verbal Jam , op 17 June, 2004 @ 13:12

  Wij leven met u mee. Wat vreselijk! Internettoegang zou ook gratis moeten zijn, zodat dit ons niet zou kunnen overkomen…

 2.   Reactie van Chipo , op 17 June, 2004 @ 14:37

  Ja, hum, kun je geen inzameling organiseren?

 3.   Reactie van foonky fish , op 20 June, 2004 @ 16:09

  Telenet zuigt als het om hun facturatie gaat, ooit meegemaakt dat ik m’n factuur 10 maanden niet betaald had (door omstandigheden ahum).. opeens zonder enig bericht dat ik moest betalen afgesloten.. ik vind zoiets dus absoluut niet kunnen, is het nu zo moeilijk om een programmatje te schrijven dat een mail stuurt indien je factuur nog niet betaald is.. soit, nu wordt m’n connectie door het werk betaald en lig ik er nooit meer uit enkel moeten ze die download en upload limieten eens een keer afschaffen ;)

  foonky fish

 4.   Reactie van CE , op 20 June, 2004 @ 18:46

  Ik heb het ook eens meegemaakt onlangs. De factuur van telenet was gedomicilieerd, en ik veranderde van bank. Plots sneden ze me af van het internet omdat zij hun factuur niet aanboden aan de juiste bank.
  1 maand later kreeg ik een factuur met 12 euro nalatigheidskosten. Het bedrag ging direct van mijn rekening zonder dat ik zelf het probleem van de domiciliëring in orde gebracht had… Straffe mannen bij telenet als je het mij vraagt !

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress