10 November, 2003

Alles is toch ok?

Te vinden onder: Uncategorized — @ 11:13

Wanneer zelfs mijn moeder mij belt om te vragen of er iets is omdat ik al meer dan een week niks gepost heb, wordt het inderdaad tijd om weer eens een efforke te doen :)
Waar ik gezeten heb? Wel eerst ff uitzieken, daarna een voodoo-priesteres opgezocht om mijn pc weer aan de praat te krijgen, en nadat ook zij forfait moest geven heb ik mijn bankrekening geplunderd en mij een volledig nieuwe zoembak aangeschaft. En nadien heb ik me onledig gehouden met geweld en lawaai en heb ik de singleplayer van het fantastische spel Call of Duty uitgespeeld. Mohaa? Wat was dat ook alweer?


reageer als eerste op deze post (0)


Reageer als eerste. »

Reageer als eerste.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress