16 January, 2003

Armadillo Knight Platform Game

Te vinden onder: Uncategorized — @ 19:06

Armadillo Knight Normaal ben ik niet zo’n fan van platformgames, omdat het mijn kas uithangt dat ik altijd de helft van het parcours opnieuw moet afleggen vooraleer ik weer op het punt gekomen ben waar ik gekild werd, enkel maar om weer gekild te worden. En dan kom ik Armadillo Knight tegen. Platform, zeer zeker. Maar ne plezante, en ge moet zover nie teruglopen als ge dood zijt :)
level 1 Level 1: Kenora Village
Level 2 Level 2: Wara Wood

reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van Bart VH , op 17 January, 2003 @ 19:34

    Ik dacht dat datzelfde spel hier ooit al eens gelogd was :)
    Kan natuurlijk evengoe ergens anders geweest zijn…

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress