29 May, 2006

Bang Vlaams Belang?

Te vinden onder: Uncategorized — @ 20:30

Het Antwerps Vlaams Belang was blijkbaar danig onder de indruk tijdens de Antwerpse mars voorbije zaterdag, want alhoewel ze van de daken schreeuwen dat ze niet verantwoordelijk (willen) zijn voor wat Hans heeft aangericht, zat de schrik er toch blijkbaar goed in. Het hoofdkwartier van het Vlaams Belang dat zich bevindt op de Amerikalei leek wel een onneembare vesting. Friese ruiters, gepantserde wapens, en een echt gemeen groot waterkanon vormden een letterlijk stalen cordon voor het volledig huizenblok waar zich het gebouw van het Vlaams Belang tussen bevindt. Flikken in gevechtstenue zaten in hun gevechtsflikkenbakken te kaarten, en achter de hoek stonden nog twee grote blauwe flikkenbakken met nog meer kaartend flikkenvolk stand-by.

Cordon Sanitair

Cordon Sanitair

Cordon Sanitair

Bij het nemen van foto’s van zulk een machtsontplooing kwam er een piepflikje met een minachtende blik uit zo’n overvalwagen gekropen en hij kwam naar me toe en vroeg me wat de bedoeling was. Op mijn antwoord dat ik het wel grappig vindt om het cordon sanitair voor het eerst in het echt te zien en dat ik daarover foto’s voor het internet aan het maken was kreeg ik als antwoord te horen: ‘…goe bezig ventje. Oennoezeleir.’ Waarna het piepflikje op de grond spuwde, zich omdraaide en weer in zijnen auto kroop. De politie: uw vriend.


reacties (5)


5 reacties, »

 1.   Reactie van Mikaël , op 29 May, 2006 @ 21:54

  Het cordon gematerialiseerd, mooi :-)
  En zouden die flikken dat op school leren, zo minachtend en neerbuigend (maar ook dom) reageren ?

 2.   Reactie van Pietel , op 29 May, 2006 @ 22:46

  Goed dat er nog mensen zijn die de politie controleren. Iemand moet het doen.

 3.   Reactie van Peenhawwer , op 7 June, 2006 @ 22:20

  Als het nu was om die EigenBelangers in hun kantoor te houden.
  Dan was het ten minste nog welbesteed belastinggeld.

 4.   Reactie van frans , op 8 June, 2006 @ 21:41

  ge zou maar eens ne links-gezinde flik zijn en dan daar post moeten vatten. awch! (oh wacht, t was in antwerpen.. geen probleem dus :))

 5.   Reactie van jan , op 1 April, 2007 @ 14:55

  he he grappig verhaalke is een beetje een onozele reacties van diene flik maar ge moet ook gebrijpen da ze een beetje gestreseerd zijn en gespannen lopen en als der dan zo wa pottekijkers kome

  jah …

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress