18 March, 2003

Beste mede-weggebruikers,

Te vinden onder: Uncategorized — @ 12:25

Aan de meneer in de vette mercedes: wanneer je je domweg parkeert waar je maar wil om je kroost af te zetten aan school, heb dan toch het fatsoen je kinderen te helpen uitstappen in plaats als een vadsige pad achter je stuur te blijven zitten kijken hoe die kleine sukkeltjes met een veel te grote boekentas op hun rug uit jouw wagen kruipen langs de verkeerde kant van de weg.
Aan het meisje in haar Tipo: dat kan toch niet echt handig zijn, je zo te moeten schminken in het achteruitkijkspiegeltje terwijl je aanschuift in de file?
Aan die betonmolenchauffeur: hou je ogen op de baan in plaats van op zich schminkende Tipo-rijdstertjes zodat ik niet verontwaardigd moet uitwijken omdat jij veel groter en lomper bent en niet uit je doppen kijkt.
Aan die kerels in hun vierde-handse Ford-camionnette met met-gordijntjes-afgezette-venstertjes: ik zou die roestbak eens binnendoen want er komt toch echt wel heel veel smerige rook uit die uitlaat van jullie.
Aan het koppel dat ruzie aan het maken was in hun Golfje: veel te vroeg, veeeel te vroeg in de ochtend om je al zo druk te maken.
Aan de juffrouw met de ronkende Porsche: geraak je met die vinger nog dieper in je neus? Smeer je je ‘oogst’ uit onder je dashboard?
Aan het meisje met het lange haar, de sjaal en de wanten dat ik bijna elke ochtend op haar fietsje voorbijrijd: jij bent het lichtpuntje van mijn ochtendrit.


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van nathan , op 18 March, 2003 @ 22:59

    .. en als je een bakfiets met jonge, blonde inhoud ziet ?? ;-) tot nog eens ‘s morgens op de baan … ik zal nu echt kijken als je toetert ;-)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress