20 May, 2002

Boilermiserie

Te vinden onder: Uncategorized — @ 22:51

Ik heb in de keuken een boilertje aan de muur hangen dat mij van warm water voorziet zowel in de keuken als in de badkamer, die achter de keuken ligt. Klein ding, levert gloeiend heet water.
En sinds kort heb ik er miserie mee.
Het levert alleen nog maar gloeiend heet water in de keuken. Als ik in de badkamer de warmwaterkraan opendraai dan heb ik één minuut warm water. Daarna doven de vlammetjes in de boiler uitt om pas weer op te flakkeren op volle kracht als ik de warmwaterkraan in de keuken ook een beetje opendraai.
Dat stelt me voor raadsels. En mijn vriend de klusjesman ook. En voor vervelend gedoe, want zolang dat niet opgelost geraakt, loop ik te zeulen met emmers water die ik vul met het opvangen van het warm water in de keuken. Nu niet dat dat zo ellendig is, ik bedoel, er zijn nog altijd dorpen vanwaar men te voet tien kilometer moet gaan voor men een bron met drinkbaar water tegenkomt, maar dat buiten beschouwing gelaten vind ik het knap lastig.


reacties (3)


3 reacties, »

  1.   Reactie van Omar , op 21 May, 2002 @ 16:26

    gedachte: Heb ik ook een keer gehad na het plaatsen van een nieuwe (zuinige) douchekop. Bleek dat dat ding van mij berekend was op een bepaalde water doorvoer. Dus er kwam te weinig water doorheen, en dan wilden de vlammetje niet meer aanslaan.

  2.   Reactie van Polski , op 21 May, 2002 @ 19:50

    Aha! Vroeger werkte dat ding feilloos en nu niet meer.. misschien kalkaanslag in de leidingen ofzo..hmmm

  3.   Reactie van bernard , op 21 May, 2002 @ 20:03

    Goedkope woning? Kijk,lees, bekijk “Le Voile Noire”( uitg. POINT) van A. Duperey (nu één van de grote FR theateractrices).Eerder aan Buffie aangeprezen omwille van de uitzonderlijke mooie amateurfoto’s van pa D..Pa en ma zijn gestorven als gevolg van gasuitlaat van de badkamerboiler in hun nagelnieuwe,maar onoordeelkundig gebouwde soc. woning.Dus:watch out.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress