26 October, 2003

Coveliers de populist

Te vinden onder: Uncategorized — @ 14:05

Daarnet zag ik Hugo Coveliers bezig in het tv-programma ‘Wakker op Zondag’ van ATV over het migrantenstemrecht. Met standpunten als: ‘…en die vreemdelingen moeten maar beter blij zijn dat ze hier hebben wat ze al hebben en verder niet teveel eisen want wanneer ik, of straffer nog; een Belgische vrouw naar Marokko verhuist, dan moet ze helemaal niet verwachten dat ze rechten heeft!’ of: ‘…als ze willen stemmen moeten ze maar Belg worden!’, en: ‘…het is niet omdat ge hier als vreemdeling belastingen betaalt dat ge daarom moet denken dat ge mee moogt kiezen wie er over het gebruik van dat belastingsgeld beslist!’ zou hij beter oprotten naar het Vlaams Blok, ze staan daar al vlaggenzwaaiend op zulk volk te wachten.


reacties (6)


6 reacties, »

 1.   Reactie van Bart , op 26 October, 2003 @ 14:49

  Klare taal Pol!

 2.   Reactie van bernard , op 26 October, 2003 @ 15:56

  ‘k Vrees dat het erger is dan je denkt.Het VB heeft nu de ambitie om (nog groter, dus : ) een centrumpartij te worden. Resultaat: VB’ers die racistische dingen vertellen worden eruit gezet.Deze week bijvoorbeeld één die gezegd had dat .. die Turken in de plaats van het slachtafval van schapen,dat ze naar het containerpark brengen, beter dode Turken zouden brengen.

 3.   Reactie van Terrebel , op 26 October, 2003 @ 20:54

  Er zitten lieden tussen die gedachten verwoorden waar de bekendste Adolf aller tijden rode oortjes van gekregen zou hebben. Wat heeft hier voorrang: het recht op vije meningsuiting of het niet mogen uiten van rascistische gedachten?

 4.   Reactie van Dmi , op 26 October, 2003 @ 23:02

  Coveliers begint veel weg te krijgen van Beysen. Hij kan maar beter naar het Appèl overstappen en daar in dat gefrustreerde (ex-)VLD’ers-partijtje in de vergetelheid raken.

 5.   Reactie van Librarian , op 27 October, 2003 @ 15:41

  Wat ik me afvraag: die uitspraken die je ‘citeert’, heeft Coveliers dat letterlijk zo gezegd?

 6.   Reactie van Polski , op 27 October, 2003 @ 21:47

  En meer: zo gebood hij een spreker van het AEL ‘terug naar Saoudi-Arabië te verhuizen’, en vroeg hij zich af of die allochtonen het soms ‘vies vonden om Belg te worden’
  Krapuul is het.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress