15 April, 2002

Creatief met Kroonjuwelen

Te vinden onder: Uncategorized — @ 19:44

Na de Vagina Monologues, de Puppetry of the Penis.

Het Duitse Bild pakt uit met een artikel over de show van twee Australiërs, die enkel in witte sokken, basketsloefkes en met een heldencape om het podium opkruipen, en er het publiek een uur lang vermaken met de fratsen die ze met hun kroonjuwelen uithalen. Meer dan veertig figuren en poses weten de heren met hun fluit en ballen te halen. Van het Monster van Loch Ness tot de Eifeltoren, van een surfplank tot een hamburger, van een boemerang tot het olympisch vuur. Zelfs een vagina imiteren ze met hun balzak!
De zaal is vooral gevuld met vrouwen met rode wangetjes, glinsterende oogjes en hun handen vol ongeloof voor hun mond. Manlief zit ernaast wat te grijnzen en vermoed dat hij zal afzien, eenmaal thuis na de show. Als daar maar geen gekwetsten van komen :)
Puppetry of the Penis heeft al de planken gehaald in Londen, Sydney en New York. Nu doet de tour Hamburg en Berlijn aan. Ben benieuwd of ze naar Brussel komen :)
-> video. (Windows Mediaplayer)


reacties (3)


3 reacties, »

  1.   Reactie van Mike , op 16 April, 2002 @ 1:47

    Oei oei, ik hoor die van ons al: ‘mag ik da ook eens proberen?’

  2.   Reactie van Marie , op 16 April, 2002 @ 10:51

    Die gasten weten de klepel wel hangen :)

  3.   Reactie van Mirjam , op 16 April, 2002 @ 18:36

    Haah die show was vorig jaar augustus ook in Edinburgh tijdens het Theaterfestival, maar continue uitverkocht!!!!!!! :-(((( ;-)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress