14 June, 2002

Crumbs World

Te vinden onder: Uncategorized — @ 0:19

Dit is Crumb die sterrenstof opvangt om zijn vliegende schotel bij te tankenOntmoet Crumb, Brad en Biskit…
Crumb laat zijn thuisplaneet achter zich om op zoek te gaan naar zijn broer. Hij suist in een knalgeel ufootje dat vliegt op sterrenstof door het heelal, en ontmoet op een planeet die veel op onze aarde lijkt en waar ze ‘broers’ hebben, de boer Brad en zijn maffe hondje Biskit. Samen zoeft dit bonte gezelschap door de ruimte op een queeste naar de broer van Crumb…
Crumbs World is één van de mooiste flash sites die ik al gezien heb. Niks toeters en bellen, niks fantastische effecten gegenereerd door duizelingwekkende actionscripts, nix kijk-eens-wat-wij-kunnen, maar simpele animaties, karakters die er stààn, achtergronden waarin de animatie zich afspeelt in plaats van erop, continuïteit die gewaarborgd blijft, enzovoort. Je zou bijna gaan denken dat men voor de verandering eens een keer een paar professionele animators heeft ingehuurd om de job te klaren in plaats ze door te schuiven aan de mensen van de designafdeling. En dat doet deugd om te zien :)
Door klikken op bestemmingen loods je Crumb met zijn machientje en zijn gezelschap doorheen de site. ik moet toegeven dat er helaas nog niet veel te zien is. Er is de voorstelling van de karakters en van wat het concept ‘Crumbs World’ allemaal inhoud en vooral bedoelt is om te worden Er zijn games te vinden en downloads (die helaas nog niet beschikbaar zijn), je kunt postkaarten opsturen, en dat zal het zowat zijn denk ik.
Maar dat mag de pret niet drukken! Ga snel naar hier en ontdek de wereld van Crumb! ( voor kinderen tot twaalf jaar, en hun papa’s en mama’s)


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van marion , op 15 June, 2002 @ 11:04

    prachtig inderdaad … doet je dromen :)

  2.   Reactie van polter , op 15 June, 2002 @ 12:47

    Gaaf!

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress