21 May, 2002

Danny von Loy

Te vinden onder: Uncategorized — @ 0:27

Danny von Loy als geschifte café©baasIk heb na het met succes volbrengen van mijn vorige opdracht, een nieuwe uitdaging tot een goed einde gebracht.
Al vaak werd er hier op het Antwerpse Zuid melding gemaakt van een schimmig individu, de zogenaamde Danny von Loy , die een eigen café zou willen beginnen.
‘Daar moet ge toch zot voor zijn’, was de reactie van velen hier. En inderdaad, om uit te testen of Danny von Loy inderdaad zot genoeg is om met een eigen café te beginnen, heeft ondergetekende u met risico voor lijf en leden het desbetreffende individu bij hem thuis uitgenodigd.
Bekijkt u het resultaat liever zelf. Op de vraag hoe hij zou reageren wanneer hij achter zijn toog staat en de mooiste vrouw van zijn leven komt hem vragen om een bloody mary, reageerde von Loy op op deze manier. Bijgevoegde soundtrack geeft u een idee van dramatiek waarmee von Loy zijn job wil gaan waarnemen. Let u op de vriendelijke manier waarop hij de mooiste vrouw van zijn leven terug deze wereld in wuift nadat ze vol verbijstering met haar mond open naar deze veelbelovende barman staat te kijken. Wat betreft zijn stijl om indruk te maken op de dames, daar valt iets voor te zeggen.
Wat mij betreft, beste Danny von Loy , je ziet me op een kruk aan jouw toog van zodra je kroeg zijn deuren opent! Succes ermee!


reacties (3)


3 reacties, »

 1.   Reactie van BuFFie , op 21 May, 2002 @ 15:22

  ik kan dus geen enkel van die leuke filmpjes bekijken. Als windows media player open gaat krijg ik enkel de klank…de beelden mag ik er zelf bij bedenken van de heer Gates..wie helpt me uit de nood?

 2.   Reactie van Polski , op 21 May, 2002 @ 15:02

  Buffie, dan mankeer je de juiste codec. Ga naar http://www.divx.com/divx/ , en ga daar divx5 (de gratis versie) downloaden.
  Na installatie zou je zonder probs het filmpje moeten kunnen zien

 3.   Reactie van BuFFie , op 22 May, 2002 @ 11:58

  het werkt het werkt het werkt! woei woei! thanks polski!

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress