29 November, 2008

De Crem kan nu kutjes zien!

Te vinden onder: Bizar en straf — Tags: , , — @ 8:09

Staatsveiligheid heeft De Crem een andere opticien toegewezen:

minister De Crem

De Crem:”Die lenzen zijn een openbaring (hik)! Hah! Schoon madammen in de gangen. Ge zou ervan (hik) verschieten wie wel en wie niet, gesch- ahum, kuch, enfin soit, (hik) met al die gevaarlijke bloggers kan ik maar beter op mijn woorden passen (hik)! En gij moet u eens wassen voorzitter.”


reacties (3)


3 reacties, »

  1.   Reactie van Steven , op 29 November, 2008 @ 7:36

    moehaha :-)

  2.   Reactie van bernard , op 1 December, 2008 @ 17:17

    Knap, dat panorama.

  3.   Reactie van alex , op 8 April, 2009 @ 15:41

    mhuahaa! die vind ik wel goed. ik wilde dat ik zulke lenzen had dan kon ik naar al die geile kutjes van meiden kijken.. ooe!! ik ben zonet klaargekomen terwijl ik op de beste sex site van nederland zat!! xxx- ali_b@chello.nl

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress