27 January, 2007

De FBI, Google Earth en Polskaya

Te vinden onder: Uncategorized — @ 9:48

Zoudt ge nu denken dat ge door af en toe van uw vijs te maken op een onooglijk vlaemsch weblogske de aandacht van de neukende FBI zoudt trekken? Nee, want ge peinst van uweigen dat ge zo nietig en overtroffen zijt dat er behalve de occasionele verloren gelopen kat naar uwe weblog geen enkel ander komt zien dan uw moeder, uw kameraden en uw ex-lief (misschien).
En toch voert ge zomaar ineens, in een bui van arrogantie, de naam van uw onooglijk klein vlaams blogske in Google Earth‘s tabke ‘fly to’, en ge krijgt zowaar vanuit die wereldomvattende database zes(6!) resultaten:

fbi vs polskaya

En de eerste daarvan leidt u naar het volgend adres:

Federal Bureau-Investigation
935 Pennsilvania Ave NW,
Washington, DC 20535

…en ge denkt:’ het gaat over ne gangster en nie over mij’ maar dan leest ge als beschrijving uwen uri en de laatste regel uit uwen disclaimer:

fbi vs polskaya

Oeps ende amai. Ineens de hoofdvogel of wat?
Hebben de Amerikaanse flikken u in het vizier? Of heeft Google ne kemel geschoten en deze post gelinkt aan het adres van die mannen op de Pennsilvania Avenue? Only Google knows en de FBI misschien.
Whatever, het staat wel stoer natuurlijk. Top of the bill. Bovenaan de lijst. Polskaya vs. FBI. Dead or alive. Past bij uw gemene snor en verwaarloosde sik en uwe fameuze kwaaien blik. Binnenkort verschijnt waarschijnlijk ook uwen boodschappenlijst op GEarth.

polskaya op maps.google.com

En ga nu uw planten maar water geven, het is weer tijd ze hebben dorst en wees blij dat het niet uw eigen huis is dat daar ergens in die lijst staat.


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van Sofie , op 29 January, 2007 @ 13:32

    WoW!
    Poskaya gaat Eddy Wally achterna.
    Wereldberoemd in AMERIKA!
    Gefeliciteerd.

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress