23 April, 2009

De gorilla die spam stuurde.

Te vinden onder: Uncategorized — Tags: , , — @ 17:52

Daarnet kreeg ik een mailtje van een zekere Goharik. Aan de naam te horen is Goharik een gorilla. Goharik de gorilla wil me leren kennen, en dat motiveert Goharik zo:

Hi, How is it going? Probably, you will be surprised now. I thought long before write you the letter. This morning I received love the Internet broadcast of the unknown to me the recipient. In the presentation, said the relationship of love between people. In the list e-mail recipients, I saw your address. I thought long before write you. I would like to begin our knowledge, a little story about me. Goharik call me. A me 28 years. Me the quiet young girl, steadily.
I work, I like very much. Internet has made me recently. I have not much experience of the Internet knowledge. What is the true man who will love and respect me. I find this essential in relationships. You a man interesting, and I want to teach you more in detail. It is probably our destiny? I want to get to know you more pressure, with the help of email. This will give us the easier option.

Zelden zo gelachen met een gorilla! Hola, wacht, er zit nog een fotooke bij als attachment. Ga ik dat durven openen? Mo joa’k , ‘k vertrouwen vollédih up dièn hoei’n ouw’n Norton!

‘ – klik- ‘:

Wel dan, voor ne gorilla ziet hij er nie slecht uit, en zijn engels is in ieder geval veel beter dan mijn gorillees… Spijtig van die spam-mailtjes, of ik wou er wel eens mee afspreken. ABA-DABA!


reageer als eerste op deze post (0)


Reageer als eerste. »

Reageer als eerste.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress