23 November, 2005

De hilarische e-hypocritie van het havenbedrijf Antwerpen

Te vinden onder: Uncategorized — @ 5:33

Dan krijg je een e-mail van iemand en die e-mail vertelt je wat je moet weten in twee lijnen. Voor de rest staat die e-mail vol met brol gelijk het volgende en dat blijkt dan een ‘disclaimer’ te zijn:

Opmerking: Sommige e-mailprogramma’s staan ter beveiliging tegen virussen het verzenden of ontvangen van bepaalde bestandsbijlagen niet toe. Controleer de beveiligingsinstellingen voor uw e-mail als u wilt weten hoe bijlagen worden afgehandeld.

Deze e-mail en alle gekoppelde bestanden zijn officiele (sic) documenten van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen en kunnen vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Gelieve de afzender onmiddellijk via e-mail of telefonisch te verwittigen als u deze e-mail per vergissing heeft ontvangen en verwijder vervolgens de e-mail zonder deze te lezen, te reproduceren, te verspreiden of te ontsluiten naar derden. Het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen is op geen enkele manier verantwoordelijk voor fouten of onnauwkeurigheden in de inhoud van deze e-mail. Het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor directe of indirecte schade, verlies of ongemak veroorzaakt als gevolg van een onnauwkeurigheid of fout in deze e-mail.

English Translation: This e-mail and all attached files are official documents of Antwerp Port Authority and may contain confidential or personal information. If you have received this e-mail in error, you are asked to inform the sender by e-mail or telephone immediately, and to remove it from your system without reading or reproducing it or passing it on to other parties. Antwerp Port Authority is in no way responsible for any errors or inaccuracies in the contents of this e-mail, nor can it be held liable for any direct or indirect loss, damage or inconvenience arising from any such errors or inaccuracies. [GHA#Disclaimer]

(let even op de fijne aankondiging in het engels dat er een engelse vertaling gaat volgen, heh)

Ja, kust mijn dikke gerimpelde klootzak. Hoe kan ik nu in godsnaam de afzender verwittigen dat zijn mail mij niet aanbelangt zonder hem gelezen te hebben? Het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen meet zichzelf een hypocriete goddelijkheid toe. Ze eisen van mij dat ik actie onderneem nadat ik telepathisch begrijp dat hun mail niet voor mij is bedoeld maar ze zijn blijkbaar niet in staat om een sysadmin in dienst te nemen die ervoor zorgt dat er een pak minder flauwe-moppenmails kunnen verzonden worden.
Maar da’s niet erg. Leg de verantwoordelijkheid voor alle verzonden mails bij de ontvanger en vrijwaar jezelf van enige schuld.
Ik zeg u: de sysadmin van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen is een schurk.


reacties (6)


6 reacties, »

 1.   Reactie van Digipolis , op 23 December, 2005 @ 9:50

  You will all be assimilated.

  Comply.

 2.   Reactie van Polski , op 26 November, 2005 @ 21:20

  @ I: ge hebt gelijk, het zou ook de butler kunnen zijn geweest :)

 3.   Reactie van i , op 26 November, 2005 @ 0:42

  wat heeft de sysadmin ermee te maken ?

 4.   Reactie van Matthias , op 18 December, 2005 @ 18:01

  De sysadmin van het havenbedrijf? Daarvoor moet u bij deze mensen zijn:

  http://www.digipolis.be/

  Bij uitbreiding de IT beheerder van de ganse stad Antwerpen.

 5.   Reactie van Clopin , op 24 November, 2005 @ 8:54

  Grappig ding eigenlijk: langs de ene kant is het totaal onwettelijk en zal het geen poot zijn waar je in een rechtzaak kunt op staan, maar langs de andere kant heeft bijna ELK bedrijf zulk een disclaimer, including the one I work for. Go figure…

 6.   Reactie van Ronald , op 23 November, 2005 @ 8:26

  Ja, zo krijg ik ze ook wel eens binnen

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress