31 October, 2006

De Standaard vs. Polskaya

Te vinden onder: Uncategorized — @ 21:42

Wanneer een kwaliteitskrant met nieuws afkomt dat een week of acht daarvoor al door een weblogger is gerapporteerd, is die krant dan op zijn minst te traag te noemen of anders onbetrouwbaar?
De herfstvakantie is volop bezig en kwaliteitskrant De Standaard brengt een bericht over de Image Labeler van Google, terwijl op Polskaya over dezelfde Image Labeler al een post werd gedaan toen de schoolpoorten nog maar net open waren.

De Standaard veel te traag

Dat een grote krant als DS zoveel tijd later dan een nikszeggend bloggertje een bericht plaatst over eenzelfde item, hoe irrelevant het ook is in het licht van het wereldnieuws, doet de vraag rijzen hoe vaak DS nog met artikels komt die de houdbaarheidsdatum van oud brood voor konijnen allang overschreden zijn, zelfs al is het bladvulling.
Komaan jongens, om in een tijd waarin elke zichzelf respecterende redactie al tien jaar lang een internetaansluiting heeft er in te slagen om een artikel dat internet-gerelateerd is twee maanden na de feiten als ‘nieuws’ voor te stellen, is er met uw klak naar smijten.


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van jesus_ , op 2 November, 2006 @ 0:06

    Very true.

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress