15 April, 2002

De trein…altijd een beetje lachen

Te vinden onder: Uncategorized — @ 13:43

Op onderstaande site een verzameling hilarische annekdotes en citaten rond het treinwezen in Nederland en België

“Dames en heren, in verband met een nog onbekende oorzaak van vertraging op het baanvak Ut-Amf in combinatie met het minimaliseren van het percentage reserve personeel en in combinatie met het dalen van het motivatie peil tot nihil is het vooralsnog niet mogelijk deze trein van 16:00 uur van Amf naar Shl te laten rijden. Men kan op dit moment helaas niet over geschoold personeel beschikken dat én in dienst is én gerechtigd deze geweldige intercity 22 minuten eerder op Shl te laten zijn …”

Trein stopt een eind voor station Utrecht. Conducteur: “Dames en heren, doordat wij zo achterlijk vroeg zijn moeten wij wachten met stoppen op het station Utrecht, wat toevallig ook nog ons eindstation is.”

Twee hoofdwachters bij de NMBS roepen om:
“Dames en heren, wij komen aan in Antwerpen. En waar stopt deze trein Bart?”
“Wel, deze trein stopt in Antwerpen Zuid, Antwerpen Berchem en als alles goed gaat in Antw…”
“Sorry dat ik je onderbreek Bart, maar ik krijg het hier net bevestigd, het is officiëel: deze trein stopt te Antwerpen Centraal! Antwerpen – Centraal wordt dan ook het eindstation van deze trein. Terug naar jou, Bart”
“Wel Steve, ik sta hier aan het raam en ik moet zeggen: ik zie het perron van Antwerpen Zuid dichterbij komen…”
“Kan je al iets onderscheiden?”
“Ja, ik zie de banken duidelijk staan, ondertussen kunnen de reizigers voor Antwerpen Zuid zich ook naar de deuren begeven want deze zullen bijna open kunnen, en inderdaad, wij komen aan te Antwerpen Zuid en de deuren kunnen … het is bijna zover … de deuren kunnen open!”

http://www.omroephumor.nl/


reageer als eerste op deze post (0)


Reageer als eerste. »

Reageer als eerste.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress