14 April, 2003

Deze ochtend krijgt u met mijn complimenten.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 7:27

Dit zijn de ochtenden die ik graag beleef. De belofte van een schitterende dag dient zich aan terwijl de herinnering van een spetterende nacht nog maar half verteerd is. En ondertussen is het licht en geniet ik van deze eerste dag van het jaar waarop ik op dit uur met niets anders dan een boxer aan op m’n balkonnetje een sigaret kan staan roken zonder het koud te hebben. Deze week komt de zomer eraan. Ik ruik het in de lucht. Ik heb mijn zwembandjes al klaarliggen. Nu nog op tijd op staan.


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van Stef , op 14 April, 2003 @ 18:07

    Niet bepaald een “zomerse” gedachte.. Polski met enkel een boxer aan..

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress