29 May, 2007

Don’t drink and drive

Te vinden onder: Uncategorized — @ 2:48

Ooit al eens zo bezopen geweest dat u niet meer op een rechte lijn kon fietsen van Kontich naar Antwerpen?
Ik wel:

Tijdens de nacht van zaterdag 26 mei overgaande in de ochtend van zondag 27 mei is de genaamde ‘Polskaya’ meerdere malen met zijn fiets ten val gekomen op zijn weg van een ferm feestje in Kontich naar huis te weten ergens op Antwerpen ‘t Zuid. De genaamde meldt dat hij inderdaad niet echt meer in staat was om de controle van zijn voertuig te waarborgen, met als gevolg dat hij ten eersten maele ergens op de Prins Boudewijnlaan in de Antwerpse richting ten val kwam en de gracht intuimelde. Na zijn fiets weer de openbare weg op gesmeten te hebben en daarna zichzelf langs de gladde wal op het droge getrokken te hebben meldt de genaamde dat zijn voertuig niet meer conform de wettelijke wetgeving in orde was omdat het met name vooraan een lekke band had, wat hem nadien ferm verhinderde om goed te kunnen sturen volgens zijn eigen zeggen. Dat en de wolkbreuk die er net daarna losbarstte en waardoor zicht vertroebelde had er volgens hem ook mee te maken dat hij een eindje verder met zijn voorwiel uitschoof op wat natte bladeren en wederom ten val kwam waarbij hij zijn linker wenkbrouw spleet. Ervan overtuigd dat de weg naar huis alleen maar uit een rechte baan bestond, stond de genaamde weer op en steeg met een oog dat volstroomde met warm bloed op zijn manke ijzeren ros en ging op de trappers staan. Op de ene of de andere manier is de genaamde desalniettemin van de rechte baan afgeweken en kwam hij in Boechout (!) terecht alwaar hij helemaal niet moest zijn, maar waar hij wel de buurt herkende. Van daaruit is hij aldus nog steeds platbands halfblind en in de gietende regen naar huis gereden, dwars door Mortsel waar hij nog een paar keer ten val kwam waarvan een keer omdat hij met zijn voorwiel in de tramsporen klem kwam. De genaamde zegt dat hij vreselijk blij was toen hij bij hem thuis aankwam en dat hij nog even overwoog om zijn stamkroeg op de hoek nog met een bezoekje te vereren, maar dat dat gezien zijn uiterlijk en gemoedstoestand op die moment waarschijnlijk niet aan te raden was. Daarop besloot de genaamde om een heet bad te nemen om dan in zijn bed te kruipen, niet alvorens eerst een foto van zijn gehavende bakkes gemaakt te hebben.

‘Waddist? Tege de deur geloèpe?’ Ik heb het al honderd keer gehoord ondertussen.
Er valt geen glorie te rapen in bezopen omvallen met de fiets.
Stoeffen met da blauw oog is wat anders *grijnst pijnlijk* :)


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van odette , op 29 May, 2007 @ 10:41

  Goeie help, je bent recht op je gezicht geknald. Zat er zelfs geen knie-en elleboogopvang meer in?

 2.   Reactie van Marnik , op 29 May, 2007 @ 13:38

  Eentje om in te kaderen :)

 3.   Reactie van Evil Henry , op 30 May, 2007 @ 0:23

  HAHAHAHAHA !! Marginaal grappig.

  Geestig geschreven ook, trouwens. Hoe ge van de Prins Boudewijnlaan richting Antwerpen plots in Boechout terecht kwam is mij een raadsel. Da’s toch al de discipline “pottoe & blind zwalpend peddelen”

  (Ik ben met de fiets ook eens overkop de struiken in gegaan met een stuk in mijn jacket. Maar ‘t was daar een heel donker stuk op dat fietspad langs de Ring, met een plotse bocht naar links, die ik evenwel niet genomen heb.)

 4.   Reactie van tux , op 16 June, 2007 @ 17:02

  Planeet “Antwerpen is dan ook heeeeeel groot” LOL

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress