10 December, 2002

Dood door nalatigheid?

Te vinden onder: Uncategorized — @ 1:18

Ik ben gewoon vergeten om mijn planten van het balkon te halen! Ik heb ze snel binnengehaald, en de schaapjes waren bevroren. Naar achter heb ik ze gedragen, en ze neergezet in mijn koude keuken om ze stilltjes te laten ontdooien… Twee plantjes lijken het te redden, maar ik vrees dat de geranium naar de knoppen is. En hij had nog zo zijn best gedaan voorbije zomer.
Lap, de zoveelste dooie plant op mijn geweten.


reacties (6)


6 reacties, »

 1.   Reactie van Juul , op 10 December, 2002 @ 1:41

  Tsssk ik ga Plantnesty International bellen!

 2.   Reactie van Polski , op 10 December, 2002 @ 1:18

  .. en dan halen die hier alle planten weg, en moeten die naar pleeggezinnen, en…en…
  Aah! Wat heb ik gedaan!!
  Maar wacht…misschien is hij maar in coma en is hij morgen weer lekker fris *hehe*

 3.   Reactie van Juul , op 10 December, 2002 @ 9:24

  En,en, en????

 4.   Reactie van nathan , op 10 December, 2002 @ 10:38

  Ik heb plastieken plantjes thuis, mijn geweten is clean :-)

 5.   Reactie van Herman , op 10 December, 2002 @ 11:21

  Koop sanseveria’s die zijn ijzersterk, de mijn hebben nog geen krimp gegeven hoe koud of hoe warm het ook is! :-)

 6.   Reactie van Polski , op 13 December, 2002 @ 1:45

  Trouwens, de geranium lijkt erdoor te komen. Eén van de ander planten, zo een met lange smalle bladeren die naar beneden groeien, is ondertussen duidelijk dood. Al de bladeren zien zwart. Volgens den derde valt er misschien nog iets van te maken als ik hem heel kort afsnij.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress