24 June, 2006

Droom de stad!

Te vinden onder: Uncategorized — @ 6:50

Ik droom jij droomt hij/zij droomt wij dromen jullie dromen zij dromen.

Ik droom van een examen dat ik niet heb voorbereid
ik droom van een auto die te snel uit de bocht komt
ik droom van een tweede kathedraaltoren
ik droom over sex
ik droom over goedkopere bierprijzen
ik droom over waardering
ik droom dat ik vlieg
ik droom over wurging en foltering en bloed
ik droom van hààr
ik droom van een tevreden leven
ik droom dat ik val
ik droom soms vol walging
ik droom in kleur
ik droom van droefheid
ik droom dat ik een plan heb
ik droom zonder het mij te herinneren
ik droom over schelpen
ik droom over ongeluk
ik droom dat wanneer ik wakker word alles terug goed en warm is

Het al langer zijn sporen verdiende K&L heeft een site opgericht met de nobele bedoeling om een ‘volksraadpleging’ te houden met betrekking tot de dromen van iedereen die Antwerpen in zijn hart heeft en er nog woont ook. Alle dromen over de stad en wat er in leeft en siddert en kruipt en beweegt en feest en beeft en sext en kleurt en drinkt en danst en werkt en zich zorgen maakt is welkom op droom de stad. Geen betere uitleg dan die van droom de stad zelf:

Vanuit een grote nieuwsgierigheid naar wat er leeft in Antwerpen, verenigen theatermakers, gezelschappen en organisaties zich in droom de stad.
We houden een volksraadpleging. Wat dromen de inwoners van de stad Antwerpen? Hoe zien ze de toekomst voor zichzelf en voor anderen?
Op donderdag 5 oktober 2006, drie dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen, gaan de deuren van het oude Justitiepaleis aan de Britse Lei open. Dit wordt een reusachtig postkantoor waar we alle dromen verzamelen.
Vrijdag 6 oktober om 8 uur ‘s morgens begint een marathonhappening die achtenveertig uren duurt. Bekende en minder bekende gezichten lezen de duizenden dromen voor. Op zondagochtend 8 oktober om 8 uur stipt houdt het droompostkantoor op te bestaan.

Droom de stad, als Antwerpenaar de beste plaats om uw droom kenbaar te maken, en u en ons kennende, gong w’ons dor nie inauwen ee!


reageer als eerste op deze post (0)


Reageer als eerste. »

Reageer als eerste.

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress