17 April, 2008

Eddy Wally blogt!

Te vinden onder: Uncategorized — @ 13:26

Of toch ongeveer een beetje. Geen reactiemogelijkheid, geen RSS, wel chronologisch gepresenteerde postjes.
(UPDATE: er is wel RSS zegt Bart: http://www.eddywally.be/nl/wallys-wereld/wallys-blog/p/rss. )

Op http://www.eddywally.be/nl/ vindt u tot op heden 5 posts, verspreid over vier maanden. Die posts vertellen ons dat Eddy Wally bv. in topvorm is voor het schlagerfestival, of dat alles beter gaat met Mariëtte die een beetje veel ziekskes is geweest. De posts worden geschreven door een zekere JBG in plaats door ‘The Voice of Europe’ zelve. Verder krijgen we een inzicht in Wally’s Wereld, is er een Wally’s Winkel – waarschijnlijk om Wally’s Wallet te spekken -, kunnen we een blik werpen op Wally’s Concertagenda, is er een heus Wally’s Gastenboek voorzien (damn, zo jaren negentig, een gastenboek begot!) en Wally’s Contact Pagina.
Als u de Wally wil boeken, moet u dat doen via de contactpagina. Daar vindt u aan de rechterkant een tekstlinkje ‘Eddy & Marina Wally Boekingen’. Nu zou ik persoonlijk voor de boekingen een aparte knop voorzien in plaats van de link naar de boekingspagina half te verstoppen op een andere pagina, maar hé, ik boek den Eddy nie zo veel dus soit. Maar als u van plan bent om dat wel te gaan doen, dan weet u waar u die link moet zoeken.

Kijk eens aan! De mannen en madammen van de enige Vlaamse corporate-blog met een verdiende pagerank van zeven, jawel, Netlash, zijn de designers van dienst! ( die voicekes bij de mouseoverkes op de navigatiebuttons zijn efkes plezant jongens, fantastisch, wauw geweldig!, maar kan ik die ook afzetten? Na een paar keer is het wel genoeg).

Wat ik mij in alle geval afvraag, is in welke mate de Wallyblog geupdate zal worden en hoe (videobeelden? geluidsfragmenten? Youtube filmpjes? up-to-date nieuws over de avonturen van Eddy?), of hoe rap hij op zijn gat zal liggen, en wie o wie is die JBG
Voor den Eddy is het in alle geval ‘fantasties’.

eddy wally


reacties (3)


3 reacties, »

 1.   Reactie van Bart , op 17 April, 2008 @ 15:24

  Er is rss hoor…
  http://www.eddywally.be/nl/wallys-wereld/wallys-blog/p/rss

 2.   Reactie van Dikkie , op 17 April, 2008 @ 17:24

  Aan de Franse versie moet nog wat gewerkt worden :-)
  http://www.eddywally.be/fr

 3.   Reactie van Bart , op 18 April, 2008 @ 6:09

  Update: ook reacties onder blog staan momenteel open.

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress