9 October, 2003

Een volk verdient zijn leiders

Te vinden onder: Uncategorized — @ 6:16

klik voor arnoldsmokespot.gif -190 kbIk wou ze nog het voordeel van de twijfel geven, maar sinds Californië massaal laten weten heeft dat het Ah-nuld, een plastieken actiefilmfiguur, als gouverneur wil, heb ik alle hoop opgegeven dat er in het hoofd van de gemiddelde Amerikaan ook maar één grammetje normaal functionerende hersenen te vinden zijn.
Waar zijn die uitwijkelingen mee bezig? Op welke grond verkiezen die Californiërs een Oostenrijkse dommekracht als hun leider? Op grond van zijn amusementswaarde? Op grond van zijn verdiensten? Op grond van zijn visies?
‘With my experiences in ‘Kindergartencop’ I will redesign the system of eduh-cation!’
‘Seen my skills as a Terminator I will deal with terr’rists in noh-way!’
‘Concerning the steroïds I took to become such a strong govuhnuh, I will legalise all dope inmediately!’
Ik dacht dat het niet mogelijk zou zijn dat de Amerikanen hun onrechtmatige president wiens vrienden- en familiekring al decennia bezig zijn met de wereld in brand te steken een tweede ambtstermijn zouden gunnen, maar nu ik zie hoe een overgeproportioneerde impotente nitwit gelijk Arnold op zijn sloffen een motha-fucking govuhnuh kan worden, valt er maar één ding te besluiten.
De yankees zijn totaal onaangepast. De toenmalige europese uitwijkelingen, vluchtelingen en misdadigers die na het oversteken van de Atlantische Plas zonder gewetensproblemen de oorspronkelijke bevolking doelbewust uitroeiden en vernederden teneinde zichzelf als in een droom al die prachtige gronden te kunnen toeëigenen om wolkenkrabbers op te bouwen en om er olie uit te halen, worden nog steeds aanzien als helden. Hun nakomelingen geloven na bijna tweehonderddertig jaar nog steeds in die droom die zelfs tot Nationaal Product werd uitgeroepen. En terwijl dagelijks Amerikaanse jongemannen en meisjes sterven in een ver vreemd land waar ze niet eens weten wat ze daar komen doen behalve het volgen van de idealen van die ‘droom’ en terwijl Bush de Amerikaanse economie dichter en dichter op de rand van het bankroet brengt omdat hij oorlog wil blijven voeren in naam van vrede en terwijl een groot deel van de wereldbevolking de Amerikanen ondertussen beschouwt als grootste bedreiging voor de wereldvrede en terwijl voor een groot deel van het Amerikaanse volk zelf die ‘droom’ zich ontegenzeggelijk omzet in een nachtmerrie, zet men in Californië een action-hero op de gouverneursstoel die met blikkerend gebit voorspoed belooft.
‘Arnold is Numero Uno’.
Arm Amerika, arme wereld. Misschien deden ze het wel om eens goed te kunnen lachen.


reacties (5)


5 reacties, »

 1.   Reactie van Chipo , op 9 October, 2003 @ 8:00

  Ik vind hem wel mooier dan Reagan! ;-D

 2.   Reactie van Kristof , op 9 October, 2003 @ 20:56

  Heb jij ooglappen op of zo ? Wat is hier in België gebeurd de laatste jaren, denk je ? Anke Vandermeersch, Margriet Hermans, JM Dedecker en tal van andere BV’s zijn ook binnengehaald door de partijen, en hebben massaal stemmen gehaald. Hadden die dan zo’n grote politieke ervaring ?

 3.   Reactie van Polski , op 9 October, 2003 @ 22:00

  Moest Arnold nu ook een senatortje zijn, o Kristof, dan had ge me niet gehoord. Maar er is wel een hemelsbreed verschil tussen de verantwoordelijkheden van een gouverneur en die van een senatortje. Dedecker is zo een senatortje. De Schwarzenekkige is een gouverneur! Op dat niveau heeft Conan ondermeer letterlijk de macht om te beslissen over leven en dood. Van een iets grovere korrel dus dan de lichtgewicht namen die jij hier komt te vernoemen.
  Hier heb je je ooglappen terug, verdorie!

 4.   Reactie van Terrebel , op 10 October, 2003 @ 11:27

  Ach, Conan the Barbarian, Reagan de Alzheimer-leider, Kennedy de rokkejager,
  Bush het marionetje van Papa en Jeb…
  De Amerikanen hebben hen verdiend!
  Overigens: het IMF heeft de defenitie van
  “failliet” aangepast opdat de VS ontsnapt aan die toekenning…

 5.   Reactie van Lucas , op 11 October, 2003 @ 12:52

  De link achter de foto is nog het beste…LOL

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress