22 January, 2005

Eerlijk antwoorden!

Te vinden onder: Uncategorized — @ 6:32

Zeg me nu eens eerlijk wat u denkt beste lezers, en gebruik uw fantasie: is deze weblog een mentale verlenging van dezer schrijvers penis, of is het een onbewuste etalering van het fnuiken zijner emotionele belevingswereld of valt er hier af en toe ook nog wat te lachen?
(Pas op, ne mens hoort wat aan den toog tegenwoordig, het zotste eerst, maar ge moet da nie allemaal geloven)


reacties (12)


12 reacties, »

 1.   Reactie van PieterJan , op 22 January, 2005 @ 9:17

  ‘t is fijn om een middelinteressant weetje op te doen maar écht gelachen heb ik hier nog niet gedaan, moet ik eerlijkheidshalve bekennen. Een “Geert Bourgeois” kan je me bezwaarlijk noemen alhoewel het heel wat voor je zou verklaren moest het zo zijn…

 2.   Reactie van Ronald , op 22 January, 2005 @ 9:59

  Ik lag hier met enige regelmaat. Soms om het “onbewust etaleren van het fnuiken zijner emotionele belevingswereld”.

 3.   Reactie van paul , op 22 January, 2005 @ 10:08

  Ik kan niet eerlijk zijn. (zie mijn log) Maar ik vind dit een leuke log om te lezen, en af en toe waaier ik langs. Jip… toch eerlijk.

 4.   Reactie van bernard , op 22 January, 2005 @ 12:27

  ‘t Valt mee, maar het kan – écht potentieel – véél beter.

  De eerlijkheid, spontaneïteit bevalt me. Uit één stuk.’k Hou daarvan ( omdat ik ondanks mijn leeftijd het ook nog steeds niet afgeleerd heb, dus eigenlijk een algeheel gebrek aan uitgekooktheid). Botsen, dat doe je dan wel.VL is dat niet gewoon, doet liever eerste drie par handschoenen boven mekaar aan.

  Maar , jaja, het kan veel beter.Bijv. meer structuur in een goed gedocumenteerde spontaneïteit.

 5.   Reactie van no3 , op 22 January, 2005 @ 12:54

  Hela Bernard, ik wist niet dat socialisten golf mochten spelen? Of was dat van die “drie par” een typo?

 6.   Reactie van bernard , op 22 January, 2005 @ 14:38

  Tikfout.

  Drie par , is dat een golfterm? Wist ik niet.’k Heb een zéér sociaal -democratische vriend, een Zweed ( lang min., Dir. – Gen. eur. Commisie , nu o a nog hoofd Zweedse TV ) die al eens golf speelt.Zelf ben ik daar in Juli verleden jaar eens een kijkje gaan nemen, in Canada- Nova Scotia.Zeer mooi terrein, ruimye zat alom in Canda, maar toen ik de prijzen zag….

 7.   Reactie van Lucas , op 22 January, 2005 @ 15:37

  Gewoon voortdoen gelijk ge bezig zijt Pollemans, het bewijs is dat er in jouw blog op bijna elk verschenen item reacties komen. Ik heb er wel andere gezien.
  Ik meen te mogen veronderstellen dat het jouw bedoeling ooit geweest is om mensen door middel van jouw ‘schrijfsels’ aan het denken te zetten over één en ander, en daar slaag je dus perfect in. Uiteindelijk is JOUW blog een weergave van JOUW leef- en denkwereld, en impliceert dat dus ook dat niet alle lezers het met jou moeten eens zijn. Dat is nu eenmaal een deel van de definitie van vrijheid van meningsuiting, gekoppeld aan wat er nog overblijft van democratie.
  Voilà, ik heb mijne zeg gedaan en nu wacht ik op de reacties hierop…

 8.   Reactie van Chipo , op 22 January, 2005 @ 16:24

  Pollemans, als het aan de toog van Boogaloo was, vraag dan meteen eens waarom Uw Chipo daar niet mag commenten, vooraleer iemand er iets zegt over een van mijn bovenaanstaande favorieten, jesis.

 9.   Reactie van Clopin , op 22 January, 2005 @ 20:30

  Twas precies nog plezant nadat ik was vertrokken? Anyway, ik denk niet dat ik u moet zeggen hoe ik erover denk :)

 10.   Reactie van verca , op 22 January, 2005 @ 22:25

  Wel Pol, jouw blog is echt een Pol-blog, de weergave van je persoonlijke wereld, zie daar geen kwaad in, leuk afwisselend trouwens, het is niet altijd serieus en het is ook niet banaal, i.v.g.m. een paar anderen… ze zijn niet allemaal schrijfvaardig en intelligente dingen neerpennen of creatieve dingen weergeven, kunnen ze evenmin (maar ja, ieder zijn ding hé).Ben daarnet nog op andere blogs geweest en begon al ‘irritated’ te geraken omdat ik mijn e-mailadres moest invullen opdat mijn reactie erop zou komen, m.a.w. geen reactie ingevuld.
  Nu moet ik alweer een ander e-mailadres aanmaken, mijn andere drie zeggen te veel over mij, de naam zelf kan ik zo vaak veranderen als ik wil, da’s het leuke eraan ;-)
  ‘ She took her pencil and started to write about everything and nothing’
  Heb hier bekan een fles wijn binnen en allerlei gedachten zoemen door mijn hoofd, de genadeloze inspiratie slaagt weer toe, het moet eruit! Ik zet mij aan het schrijven…maar niet hier uiteraard.

 11.   Reactie van verca , op 23 January, 2005 @ 2:27

  …’Ze beseft echter één ding en dat is… dat ze een “mensen”liefhebster is.’En… daar eindigde haar verhaal…

 12.   Reactie van verca , op 23 January, 2005 @ 3:04

  Platonie kent geen grenzen

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress