15 February, 2006

Eerste hulp bij zoekongevallen

Te vinden onder: Uncategorized — @ 18:31

De meeste mensen die hier via een zoekrobot terechtgekomen zijn hebben hier niks verloren en zullen hier ook niks vinden waar ze baat bij hebben (of dat een engine-fout is of eentje van mij wordt hier gemakshalve even in het midden gelaten). Om die mensen aldus een teleurstelling te besparen geef ik hen wat eerste hulp bij zoekongevallen (EHBZ). Omdat ik straks de hort op ben ga ik me nu beperken tot de laatste drie van de laatste tien zoekopdrachten waarmee men polskaya.be heeft gevonden:

nr. 1 – ‘dream geurl’: engels is een rare taal indeed. ‘He takes the lead’ kan zowel betekenen dat hij het lood of de leiding neemt, waarmee bewezen is dat de engelse taal alles behalve fonetisch is. Met het woord ‘geurl’ (girl?) zult u dan ook niet ver komen. Ik verwijs u met alle graagte dan ook door naar deze site. Na het vanbuiten leren van al die woordjes zult u naar alle waarschijnlijkheid vaststellen dat u veel succesvoller zult zijn in het behalen van relevante zoekresultaten.
nr. 2 – ‘ik wil een site waar je kunt vinden wat de betekenis van een wooord (sic) is: Nooit naar school geweest of nooit opgelet? Het woord ‘woord’ wordt geschreven met twee o’s en niet met drie. Al de rest kan u vinden bij Vandale en dat had u moeten weten. Kalf.
nr. 3 – “zelf leren parkeren“: hier en hier.


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van verca , op 16 February, 2006 @ 21:34

    Humor volledig naar mijn zin :-)

  2.   Reactie van Michael , op 16 February, 2006 @ 22:01

    LOL
    Nu weet ik wel niet naar welk wooord hij/zij op zoek was. ;-)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress