1 May, 2003

En dit is wat hij zei:

Te vinden onder: Uncategorized — @ 8:59

…’Jullie bestaan niet, en ik slaap. Ik droom jullie en jullie zijn aanwezig hier in mijn wereld omdat ik jullie verzin/verzonnen heb. Ieder van jullie heeft geen eigen leven al meent hij/zij van wel en meent hij/zij dat te kunnen staven aan de hand van allerlei herinneringen die met mij geen uitstaans hebben; ik zeg jullie dat ik jullie droom met al jullie herinneringen erbij, opdat ik in mijn droom mensen kan ontmoeten met een geschiedenis zodat zij op die manier mensen kunnen zijn waarmee ik kan praten van mens tot mens.
Ik zie jullie fronsen, maar probeer mij van mijn ongelijk te overtuigen en bewijs me dat ik geen konijn ben dat nu slaapt en heel dit boeltje zomaar per ongeluk bij elkaar droomt vooraleer wakker te worden om op zoek te gaan naar lekker fris groen gras, maar een mens die ergens tijdens de filosofieles niet goed heeft opgelet en nu zijn breintje aan het oververhitten is. Het zal u frustreren mijn waarde, dat ge zult ondervinden hierin te falen. En nu ga ik nog wat op mijn carotte kauwen.’

Buiten koeren twee duiven. Zij zijn verliefd. Zij hebben samen een nest gebouwd in de boom een beetje verder. En heel de wereld mag het horen.


reageer als eerste op deze post (0)


Reageer als eerste. »

Reageer als eerste.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress