23 May, 2003

En ver weg ruischen de boomen

Te vinden onder: Uncategorized — @ 5:44

Ik heb het voorbije weekend een tijd meegemaakt waar menigeen jaloers op mag wezen en die ik niet licht zal vergeten. Ik ga er zelfs niet aan beginnen om het proberen duidelijk te maken, want wie er niet bij was zal het niet snappen. Zo liggen de zaken en zo was het tussen ons ginder.
En dan kom ik thuis en geef ik Sneeuwbal te eten en kom ik in mijn donker computerhok en bezie ik dat toetsenbord en denk ik ‘fuck you all’ en draai mijn rug, ondertussen al bijna een week lang. Bijna lang genoeg om te vergeten dat er nog een andere wereld bestaat buiten al die cybershit. Een wereld met koeien en glooiende heuvels en schapewolkjes en wandelingen van drie uur waarin je geen enkele mens tegenkomt, een wereld met ruisende boomkruinen en kabbelende beekjes en met holle wegen die ouder zijn dan België zelf, een vergeten stuk vaderland waar nog plaatsen te vinden zijn waar je bomieltje niet gecovered wordt en waar bossen staan die sinds de oertijd onaangeroerd zijn gebleven. Wat kon mij na mijn thuiskomst in godsnaam de site Polskaya nog schelen. Wat een gedoe voor niets eigenlijk.
Maar nu heb ik mijn T-bord teruggevonden en mijn goesting ook. De slierten Ardeense ochtendmist zijn uit mijn kopke verdwenen en de spiegeltjes en de kraaltjes van het webwereldje schitteren als nooit daarvoren. Mijn vingerkes jeuken en ik herinner mij plots weer al mijn paswoordjes. Mijn donker computerhok is terug ingeheiligd en de lichtjes van mijn modem flikkeren als ware het kerstmis in het kwadraat.
En ver weg ruischen de boomen terwijl niemand van ons het hoort.


reacties (8)


8 reacties, »

 1.   Reactie van Lisa , op 23 May, 2003 @ 9:40

  Tis maar dat je de andere kant van het leven niet vergeet. Goed voor je dat je zo genoten hebt, leuk dat je weer terug bent ;)

 2.   Reactie van Nico , op 23 May, 2003 @ 9:35

  Volgens mij was het daar één grote orgie in wijdse groene weiden ;-)

  D’Ardennen zijn idd goede batterijladers, ik gebruik ze ook :-)

 3.   Reactie van Terrebel , op 23 May, 2003 @ 10:51

  Om die reden geloof ik ook niet dat zogeheten internetcampings het helemaal gaan maken. Men gaat juist de natuur in om zich vrij te voelen. Ook in de stad kun je je echter vrij voelen. Mede daarom leef ik nog zonder looptelefoon…

 4.   Reactie van Lisa , op 23 May, 2003 @ 12:47

  @Terrebel:ik vergeet mijn looptelefoon gewoon mee te nemen, wat soms toch verontwaardigde reacties veroorzaakt “Ja, waar WAS je nou?” Gewoon, aan het leven :)

 5.   Reactie van majriM , op 23 May, 2003 @ 14:56

  arme Sneeuwbal… een heel weekend geen eten gehad.. vloog -ie je niet om je nek toen je thuis kwam? :-P

 6.   Reactie van Terrebel , op 23 May, 2003 @ 15:24

  @Lisa: Soms is de mens zo druk bezig
  te bestaan dat hij vergeet te leven.
  Wanneer was internationale hangmatten-dag ook alweer? Ergens in juni?

 7.   Reactie van Ben Winden , op 23 May, 2003 @ 18:36

  Als u goesting heeft: sinds 12 mei werkt de RSS niet meer.

 8.   Reactie van Polski , op 23 May, 2003 @ 19:27

  @ben: huh? die werkt toch die rss?
  http://www.polskaya.be/b2rss.php
  of
  http://www.polskaya.be/b2rss2.php

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress