2 July, 2003

Even afreageren.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 3:07

Ik ben om te rotten. Ik ben om dood te doen. Ik ben iemand die met een volgeladen riotgun en met meer dan genoeg reserve-munitie zijn stamkroeg binnenstapt en er met een lege riotgun en met een lege munitiegordel en met bloedspetters op zijn smoel en kleren weer buitengaat. Ik ben iemand die het beu is, en die van plan is om zichzelf even te laten gelden, bij wijze van hé-ik-ben-er-ook-nog-en-waarom-hangen-jullie-zo-mijn-kloten-uit. Klik-klak BLAM!
Even wachten tot de kruitwolken optrekken om te zien wat ik heb aangericht en wanneer me dat niet aanstaat herlaad ik meteen om me opnieuw uit te leven. De flikken zijn er nog niet, ik heb nog ff speeltijd. Klik-klak BLAM! In nevels verdwijnen heelder voorhoofden, glazen versplinteren en er wordt gegild. Klik-klak BLAM! In een mist van adrenaline roei ik iedereen uit waarvan ik hou of anders wel gaarne zie. De anderen ook, zomaar. Klik-klak BLAM!, zelfs zij die zich verstoppen achter en onder de toog maak ik af nadat ik hen glorievol heb aangekeken en hen die mij niets misdaan hebben maar vanavond beter waren thuisgebleven zien hun geliefden in een wolk van bloed heengaan alvorens ze zelf een gat in hun lijf krijgen waar een meloen in past. Klik-klak BLAM! De loop staat heet en er komt zachtblauwe rook vanaf. Wanneer ik er op spuw sist het. Ik ben cool, ik ben dé man, de adrenaline giert door mijn lijf en ik heb een gigantische stijve. Klik-klak BLAM!. Daar gaat de drankvoorraad. Ik grijns. De CD-speler braakt al shit uit van toen ik binnenkwam. Klik-klak BLAM!. Niks meer U2.
De kroeg stinkt naar slachting en stront en cordiet en de kruitdampen stijgen naar het plafond. Bloed zit overal en alles is in splinters. Om zeep. Naar de hel. Ineens is de stilte heel luid en rook kringelt uit de loop. Er is een pas afgestudeerd filosoofje dat de rust verstoort omdat hij meent zich al druipend en kreunend en met zijn darmen in zijn armen op te moeten richten. Ik draai me om en ik moet amper mikken want de gloeiende hagel rukt zijn kop van zijn nek van zodra ik de trekker over haal zodat hij van zijn darmen meteen geen last meer heeft. Klik-klak BLAM! Zijn lijf weet nog niet dat geen doel meer heeft wanneer het omvalt. Naschokkend tot het zich eindelijk naar zijn lot gedraagt blijft het liggen. Ik schop het lijk eerst opzij en stap er dan over om mij met de loop van de riotgun nonchalant op mijn rechterschouder rustend in het midden van de puinhoop op een kruk te zetten en een sigaret op te steken. Ik kijk om me heen en ben onverschillig. Drank druppelt op de grond, hier en daar kreunt er iemand. Wanneer ik sirenes hoor besluit ik om op te krassen. Tijd om naar huis te gaan. Morgen vertrek ik naar de Ardennen. Ik ben pas dinsdag weer thuis.


reacties (12)


12 reacties, »

 1.   Reactie van CasaSpider , op 2 July, 2003 @ 4:16

  Ik ken het verhaal natuurlijk niet, maar ik zou haast gaan denken dat een filosoof de reden is van de breuk tussen u en H…
  Ik wens u een goede tijd toe in de Ardennen!

 2.   Reactie van Edwinek , op 2 July, 2003 @ 7:50

  Nadeel: je zult een nieuwe stamkroeg moeten zoeken. Maar in Antwerpen zijn er genoeg mogelijkheden, dus dat valt alweer mee. Straks in de Ardennen diep en rustig ademen, naar de vogeltjes luisteren en ontspannen. Oh ja, vergeet die bloedspatten niet af te wassen, dat maakt de vredelievende Ardenners maar nerveus.

 3.   Reactie van Cranium , op 2 July, 2003 @ 9:09

  Ik zou haast denken dat het HOOG tijd is voor uw vertrek naar dat vredig oord ;) ware het niet dat ik graag vaker van deze teksten zou zien… ze luchten bepaald op. Maar als u zich door de Ardennen beter gaat voelen: go ahead & have fun :)

 4.   Reactie van Verbal Jam , op 2 July, 2003 @ 9:55

  Bij een dergelijke gemoedstoestand kan ik wellicht beter niet uw aandacht op mij vestigen, maar alla: het moet ‘verstoorT’ zijn. ;-)
  klik-klak BLAM (lekker mis!) :-)

 5.   Reactie van Lisa , op 2 July, 2003 @ 10:28

  Wel jammer van de cd…

 6.   Reactie van Thomaz , op 2 July, 2003 @ 13:15

  “bitterness destoys”

 7.   Reactie van Polski , op 2 July, 2003 @ 16:41

  @ Verbal Jam: thx

 8.   Reactie van dark , op 2 July, 2003 @ 21:46

  U2 is inderdaad ongelofelijke shit.

 9.   Reactie van MajriM , op 2 July, 2003 @ 22:01

  ik kom de komende dagen dus egnie in de buurt van de Ardennen héé!! :-P
  Wees lief voor jezelf :-D

 10.   Reactie van Jacques , op 4 July, 2003 @ 23:11

  Heb je die riotgun nog nodig?

 11.   Reactie van novecento , op 5 July, 2003 @ 11:14

  Durf je wel, met scherp schieten !!Lafaard, minkukel,loezer, schijtlijster, verknipt baksel, hoerenzoon, rukker op lekke banden, ejaculerende motorengel, urban cowboy, raging bull, idiot savant..
  Wat is er mis met je vuisten ? Of durf je geen vrouwen te slaan? Verbiedt jouw elitaire fatsoensnormen dat soms?

 12.   Pingback van Polskaya » Blog Archive » Zin in geweld. , op 25 May, 2008 @ 3:34

  [...] Vraag me niet waarom, nee vraag me niks. Klik klak BLAM [...]

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress