22 September, 2003

Festival van gezever.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 7:21

In Antwerpen wordt de herfst van 2003 ingeluid met het Festival van het Woord. Op geen enkel foldertje dat ik heb gekregen stonden de adressen van de bibliotheken die in deze stad amper genoeg abonnees hebben om hun werking te kunnen blijven garanderen. Festival van het Woord? Festival der Organisatorens Glorie ja! En dat ze geluk hadden met het goeie weer. Ik ben thuis gebleven.


reacties (5)


5 reacties, »

 1.   Reactie van Terrebel , op 22 September, 2003 @ 9:01

  Klinkt evenzeer waardeloos als het zwaar gesubsidieerde en hevig overgewaardeerde Holland Festival waarbij men op het podium placht te schijten en dat kunst wenscht te noemen.
  Complete inwonerstallen van Mid-Afrikaanse dorpen kunnen een jaar eten van de omgerekende prijs van één op zulke wijze gedraaide bolus.
  Het is een schande. En dat is het!

 2.   Reactie van stefferd , op 22 September, 2003 @ 14:20

  Der gaat idd veel poen over de plank bij evenementen als deze, ik kan het weten, ik heb er gewerkt. Nu is het ook wel zo dat de organisator een streling van het ego krijgt bij de opkomst van zoveel volk dat zogenaamd geïnterresseerd is in het geschreven woord, maar ik heb zoiets van: een metallica-concert, daar gaat meer geld over de plank en komt meer volk op af, en er is niemand die daar problemen mee heeft.
  Pol, als ik den Huybrechts nogges zie , dan zal ik hem die (terechte) opmerking geven over de bibliotheken, wedden dat hij er rekening mee houdt??
  greetz,…

 3.   Reactie van CasaSpider , op 22 September, 2003 @ 19:00

  Had ge in deze post dat niet evenkes recht kunnen zetten, Polski? Even de namen en adressen van de Antwerpse bibliotheken vermelden?
  Als goedmakertje…

 4.   Reactie van Polski , op 23 September, 2003 @ 2:52

  Eventjes of efkes Casa, maar evenkes kan niet :)

 5.   Reactie van Chipo , op 23 September, 2003 @ 8:44

  Ons Moeder zee altijd: êkus.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress