4 June, 2002

Foebal

Te vinden onder: Uncategorized — @ 9:56

Straks om elf uur spelen de Rode Duivels tegen gastland Japan. Ik ken er geen bal van af, ik zou geen pronostiekske durven geven, (Japan-België 1-0) maar volgens mij gaan die Japanners winnen. Geen simpele jongens, die Japanners. Nog nooit door een vreemde mogendheid op hun eigen grondgebied verslagen, ongelooflijk eergevoel, doorbijterkes. En aangezien voetbal oorlog is, dragen die gasten van de Japanse ploeg een ongeloolijke verantwoordelijkheid op hun schouders. Japan wint omdat ze moeten tegenover hun volk. De Japanse spelers kunnnen het niet maken om tijdens hun eerste match, in hun eigen land, voor de ogen van de wereld, op hun donder te krijgen van België dat er nog niet eens zo goed schijnt voor te staan. De afgang, de vernedering, daar zijn die Japanners nogal gevoelig voor. En de dood maakt hen niet bang – geen groter eer dan te sterven voor hun vaderland! Nu maar hopen dat de Japanners niet spelen met harakiri-aanvallers. (hehe, hier op de job ben ik de enigste die voorspelt dat de Japanners winnen, er wordt hier schande gesproken over mijn gebrek aan vaderlandsliefde)
En anders hara-kiri!

UPDATE: 12.11 uur, en ze worden hier op den buro zot – Wilmots heeft een van de mooiste goals van dit WK gescoord zeggen ze :) Daar gaat mijn pronostik
Damn! Terwijl ik dit typ werd het één één (12.13)! Rappe Japanners! Ik blijf erbij, die gasten gaan winnen van ons!

UPDATE: 12.22 uur, 2 – 1 voor de mannen uit het land van de rijzende zon! Ze worden hier weer zot op den buro, maar de vrolijkheid blijft achterwege deze keer.

UPDATE: 12.27 uur, 2 – 2 *oef* Ik betrap me toch op enige betrokkenheid, alhoewel foebal me anders geen bal zegt :) Misschien omdat het de duiveltjes zijn die spelen? Nog een kwartier te gaan.

UPDATE: 12.45 uur, eindstand Japan – België: 2 – 2


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van Tripleee , op 5 June, 2002 @ 17:53

    ZIE JE WEL! JE KAN HET WEL!
    Vanaf morgen dus gewoon meelullen bij Ome Tripleee!

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress