8 January, 2008

Gedeletete post over de kerstvrouw die langskwam:

Te vinden onder: Uncategorized — @ 3:57

Door mijn eigen stomme schuld ben ik een paar posts kwijtgeraakt, waaronder die van de kerstvrouw. Maar het internet is straffer dan mijn dommigheid (wat mij als mens uitrangeerd) doch aldoende wat ik altijd doe heb ik swens ik aan ‘t surfen was een fragment van de kerstvrouwpost teruggevonden op movies.mediadistricts.com/?p=56112. Vraag me niet hoe want ik heb geen idee hoe ik daar terecht ben gekomen maar soit, ik word blijkbaar opgepikt door vanalles.
De verloren post dus, of een fragment ervan, vindt u hieronder. ‘t Beste is bewaard :

Onverwachts bezoek vannacht… Heilige bimbam! Ik zat deze kerstavond te negeren door enkele rondjes online te fraggen op WarRock, toen rond middernacht, geheel onverwachts, de kerstvrouw bij me is langsgekomen. En dat niet alleen, ze had haar multimedia notebook en een paar dvd-tjes bij zich, een blikje ice-tea voor zichzelf en een fleske Duvel voor mij, en zelfs nog een cadeautje! Ik was er even mijn kluts van kwijt, echt waar. Een tijdje later zaten we samen vanop de zetel te kijken naar he…

En dan stopt het fragment.

Damn, is dees nu blarcheologie?


reacties (2)


2 reacties, »

 1.   Reactie van Johan , op 15 January, 2008 @ 16:16

  Al via de cache van Google geprobeerd? Daar lees ik:
  25 December 2007
  Onverwachts bezoek vannacht…

  Heilige bimbam!
  Ik zat deze kerstavond te negeren door enkele rondjes online te fraggen op WarRock, toen rond middernacht, geheel onverwachts, de kerstvrouw bij me is langsgekomen. Over een verrassing gesproken! En dat niet alleen, ze had haar multimedia notebook en een paar dvd-tjes bij zich, een blikje ice-tea voor zichzelf en een fleske Duvel voor mij, en zelfs nog een cadeautje! Ik was er even mijn kluts van kwijt, echt waar.
  Een tijdje later zaten we samen vanop de zetel te kijken naar het grote scherm van haar Alienware op het salontafeltje, en te gieren met de bloopers van In de gloria, om nadien te lachen met de belevenissen van Bill Murray die Andie MacDowell probeert te krijgen in Groundhog Day.
  Merciekes kerstvrouw! ‘t Was plezant!

  Nu vraag ik mij af, mag ik met pasen nu ook de paashazin verwachten? :)

 2.   Reactie van Polski , op 16 January, 2008 @ 10:21

  Miljaar de cache van Google, hoe heb ik die kunnen vergeten!
  Mercie Johan :)

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress