10 August, 2006

Geheime informatie

Te vinden onder: Uncategorized — @ 17:59

Daarstraks ging mijn gsm af en toen ik een blik wierp op het schermpje om te weten wie me stoorde in mijn praatje met moeder natuur, zag ik dat iemand met een ‘private number’ me probeerde te bereiken.
Als een braaf man neem ik op en ik blijk een dame van Electrabel aan de lijn te hebben die beweert dat ik haar werkgever nog een paar honderd euro schuldig ben, en of ik die zo snel mogelijk wil betalen. Op mijn vraag waar zij mijn telefoonnummer vandaan heeft antwoordde ze :’dat is geheime informatie meneer’. Nu is mijn telefoonnummer inderdaad privé-informatie, en let ik er zeer wel op aan wie ik die informatie geef. En aan Electrabel heb ik mijn nummer nimmer gegeven, dus ik vraag de dame nogmaals hoe ze aan mijn telefoonnummer gekomen zijn daar bij Electrabel. Deze keer was het antwoord: ‘dat mag ik u niet zeggen meneer, maar wanneer denkt u ons te betalen?’.
Dus Electrabel heeft toegang tot databanken die persoonlijke informatie bevatten over hun klanten, en waarover ze geen antwoorden willen geven. Electrabel speelt een vuil spel en zet dan nog een achterbakse bakkes op ook. Ik vraag me af wat ze nog allemaal over mij , en jullie, weten. Ik weet in ieder geval dat ik niks ga betalen tot ik weer een incasso-telefoontje krijg van Electrabel, en dat ik dan de meest achterbakse (achterbakste?) bakkes ga hebben. Voor een paar honderd euro en een schending van mijn privéleven mag dat wel.


reacties (2)


2 reacties, »

 1.   Reactie van missy_l , op 11 August, 2006 @ 13:24

  electrabel zijn boeren.
  al 4 maanden houden zij mijn overstap naar een andere -lees goedkopere- energieleverancier tegen.
  contract is per 01/06 verlopen, best case zou ik nu per 1/11 kunnen overschakelen. de nieuwe leverancier staat tegen de muur, de achterbakse telefonisten verbergen zich achter het excuus “de administratie heeft achterstand opgelopen”.

  mooi is dat, niet? en ondertussen betaal ik al die tijd mooi 15% voor exact hetzelfde dan op een ander.

  als al hun administratieve achterstand te wijten is aan overstappen klanten hebben ze een flink probleem, en proberen ze volgens mij momenteel de achtergebleven koeien op de wei verder te melken.

  hallo electrabel?
  leest u wel eens blogs?

 2.   Reactie van pingu , op 15 August, 2006 @ 19:03

  Och, met 6 ampere kan je ws wel toekomen. Wat dacht je trouwens van een ouderwetse klachtenbrief?

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress