9 April, 2004

Gered van een verschrikkelijke dood

Te vinden onder: Uncategorized — @ 5:41

Aan X:

Uiteindelijk ben ik zo slecht nog niet want ik heb in de badkuip daarstraks net geen spin doorgespoeld. Ik heb het beestje gevangen en ik heb het de venster uitgesmeten. Maak je niet in ieder geval niet te druk om zoveel dierenmishandeling; spinnen komen altijd op een aantal van hun acht pootjes terecht.

Uw verfoeide P.


reacties (5)


5 reacties, »

 1.   Reactie van SubZero , op 9 April, 2004 @ 11:31

  Hah, is daar wetenschappelijk bewijs van dat spinnen steeds op hun poten terechtkomen? En wat als je jam op hun rug smeert, vallen ze dan ook niet op hun rug net zoals een gesmeerde boterham? En wat voor spin was het? als het een tarantula was zal die die val wel niet overlefd hebben, zo’n vetzakkerige spin (ik zou me wel zorgen maken als je tarantula’s in je bad gevonden had, dit even terzijde).

  De hamvraag is natuurlijk: slapen spinnen? En heeft die ene spin dan nachtmerries over haar(zijn?) vreselijke toch van de vredige badkuip naar de wrede wereld daarbuiten?

 2.   Reactie van SubZero , op 9 April, 2004 @ 11:26

  Hm, ik zou hier eens een online spellchecker opzetten.

 3.   Reactie van Huug , op 10 April, 2004 @ 1:29

  Ik had vorige zomer een dikke, vette spin buiten aan mijn badkamerraam hangen. Ik heb niets gedaan , heel de zomer lang. Oktober, opeens was ze weg. Had ze toen een poot binnen gezet dan had ik ze meteen geplet.
  Ah, ja…

 4.   Reactie van Pierre , op 10 April, 2004 @ 2:35

  Ik heb een schattig muisje in mijn badkuip gevonden, ze was zo angstig dat ze trillde. Eten gegeven, lief mee gepraat, ik dacht, dàt wordt mijn nieuwe vriendin! Toen ik toch ook in bad wilde haar in een reuze glas gestoken, even tschekken, neen ze kon er niet uit. Ze probeerde wel te springen maar het glas was te hoog… OK dan, nog wat chokokellogs gegeven… en ikke ook eerst gaan eten! Toen ik terug kwam in de badkamer was ze verdwenen… weg mijn nieuw vriendinneke… Moraal van het verhaal:
  1. Chokokellogs geef je extra veerkracht…
  2. Een muis is gelijk een vrouw, vertrouw ze nooit! ‘Souvent femme varie, est bien sot qui s’y fie !’ dixit François Ier!

 5.   Reactie van Wannes , op 15 April, 2004 @ 23:51

  Wie is die ‘X’ eigenlijk?

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress