6 October, 2006

Gezocht: Feldeinsamkeit en Waldeinsamkeit

Te vinden onder: Uncategorized — @ 3:12

Na het lezen van iets van Maarten ‘t Hart ben ik op zoek gegaan naar mp3′tjes van Brahms en wel te weten ‘Feldeinsamkeit‘ en ‘Waldeinsamkeit‘. (welk boek las ik? ‘nfin soit)
Ik heb twee versies van ‘Feldeinsamkeit’ gevonden, zijnde eentje gezongen door Leo Slezak en eentje door Alexander Kipnis. Beide zijn heel stil opgenomen (alle volume aan dek!) maar wie ze wil kan ze mailsgewijs opgestuurd krijgen.
‘Waldeinsamkeit’ heb ik nog niet kunnen vinden en tot nu toe ziet het er niet naar uit dat dat gaat lukken.

DAARMEE OPROEP! (oproep…oproep…)
Aan wie er in zijn gigabytes aan mp3′s bovengenoemde en dus te weten de stukken ‘Feldeinsamkeit’ en/of ‘Waldeinsamkeit’, beide ineengewrocht door de heer Brahms, tot zijner/harer beschikking heeft, zou ik nederig ende braaf ende vooral heel ‘eisamkeitig’ willen vragen of ik daar een kopieke mag van hebben..

“Ich ruhe still im hohen grünen Gras”
“Ich sass zu deinen Füssen”


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van sylvia , op 7 November, 2006 @ 18:03

    feldeinsamkeit is toevallig een van mijn lievelingsliederen. Ik was er naar op zoek en heb gevonden. Wel een
    mooie uitvoering, Waldeinsamkeit had ik nog nooit van gehoord, maar ga ik nu ook naar zoeken, Als ik hem vind zal ik hem ook doorsturen

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress