9 November, 2004

Glorie

Te vinden onder: Uncategorized — @ 21:10

Het Belgische Hof van Cassatie in Brussel heeft dinsdag het Vlaams Blok tot een verboden racistische organisatie bestempeld en de ontbinding van de partij bevolen. (De Standaard, 9 nov 2004)

Glorie glorie. Het Vlaams Blok is dan uiteindelijk veroordeeld als de bende xenofobe oproerkraaiers dat ze is. Een vermaarde vlaamse nieuwslogger zal dit ongetwijfeld wel weer een zwarte dag voor de democratie vinden enzovoort, maar een partij die met een veroordeling wegens racisme op zak en het schuim op de bakkes staat te beweren dat de kiezer boven de wet staat en daarmee het Vlaams Blok dus ook, doet niet aan politiek maar speelt cowboy en indiaantje. Een partij die vrouwen in de keuken wil en nergens anders, een partij die vakbonden en stakingsrecht wil afschaffen, een partij die de sociale zekerheid en de ziekenkas wil bannen en de schuld van alle criminaliteit op buitenlanders wil steken, een partij die met vlaggen staat te zwaaien om de ‘Vlaamsche eigenheid’ te bevestigen (diezelfde Vlaamse eigenheid notabene die door elke van de pot gerukte bezetter die deze onooglijke lap klei in zijn geschiedenis rijk is geweest bij elkaar geneukt werd), en liederen in het oud-nederlands aanheft om de voorzitter te eren, een partij die andersdenkenden monddood wil maken en andersvoelenden aftuigt, is geen democratische partij. Een partij die het woord democratie alleen maar in de mond neemt om er zelf beter van te worden maar daarna weer uitspuwt is als een hoer die alleen pijpt omdat het wat opbrengt, niet omdat ze het lekker vindt.

Hulde aan het Belgische hof van Cassatie dat tenminste de ballen had om het Vlaams Blok én zijn miljoen nalopers tegen de haren in te strijken.


reacties (5)


5 reacties, »

 1.   Reactie van frank , op 21 November, 2004 @ 11:24

  deze uitspraak geformuleerd door volksvreemde rechters leg ik naast mij neer-op naar de 1.500.000 kiezers

 2.   Reactie van joeri , op 9 November, 2004 @ 22:35

  hear hear!

 3.   Reactie van Juul , op 9 November, 2004 @ 23:32

  Eindelijk eens wat goed nieuws…

 4.   Reactie van bernard , op 10 November, 2004 @ 9:55

  Ja, zelden zijn onze rechters moedig. Dat klopt 200%. Het lijkt tot een soort hobby uitrgegroeid te zijn dat een rechter zich onbevoegd verklaart.
  Hier dus niet. Goed.

  Toch geloof ik helemaal niet in de zin van een juridische aanpak van het Blok.

  Het Blok bestrijdt je olitiek, met beleid, niet met vonnissen.

 5.   Reactie van no3 , op 10 November, 2004 @ 20:02

  Ja bernard, de “olitiek”heeft al 25 jaar lang de kans gegeven om het blok uit te roeien, en zie maar eens wat er van gekomen is…

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress