7 November, 2007

Gmail is was traag

Te vinden onder: Uncategorized — @ 13:15

Al een hele tijd is gMail bij mij zo traag en onwillend als een non in een sexclub. Bij vrienden glijdt gMail hun browser in als een geolied iets, maar bij mij is het langs geen kanten vooruit te stampen. Vaak tot grote wanhoop.
Maar nu weet ik waarom, dankzij de vernieuwde ley van Gmail (iemand al gemerkt dat die vernieuwd is? Een klein beetje en vooral achter de schermen). Uit het blauw verscheen er daarnet een rode foutmelding die ik vroeger nog nooit gezien had en die mij wist te vertellen dat de welbekende developer-plugin ‘Firebug’ gMail dus vertraagt en mij de wijze raad gaf Firebug te disabelen voor gMail. En zo gezegd zo gedaan. Nu race ik erdoor.
Dus als uw Google-mail nog trager is dan een slak op thc, lees dan dit even, en wees weer blij.

Firebug can make Gmail slow


reageer als eerste op deze post (0)


Reageer als eerste. »

Reageer als eerste.

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress