19 March, 2002

Goe bezig

Te vinden onder: Uncategorized — @ 19:00

Zeventien uur. Tijd om op het stalen ros te springen, mezelf met ware doodsverachting in het spitsverkeer te smijten en huiswaarts te snellen. Damn!! Waar is mijn fietssleuteltje! Het moet hier ergens liggen, dat kàn niet anders! Zoeken, en een beetje snel, want de laatste collega die de sleutel heeft staat te wachten om af te sluiten. Alle zakken binnenstebuitengekeerd en de inhoud ervan op m’n bureau gekieperd. Geen sleuteltje. Onder mijn bureau gekeken, er achter, in de toiletten, aan de koffieautomaat. Geen avance, tot mijn collega, die het al danig op de heupen begon te krijgen, mijn toetsenbord eens ophief. Daar lag het kleine kreng. Snel alles weer in m’n zakken gepropt, sjaaltje om en fiets van het slot gedaan. Iedereen blij. Ik kon naar huis en mijn collega kon afsluiten. Al fluitend reed ik over het fietspad, lekker relaxed al die auto’s in de avondfile voorbijstekend, en mijn ogen de kost gevend aan al die bleke blotemeisjesbenen die steevast elk jaar samen met de eerste bloesems weer opduiken. Heerlijk toch, het begin van de lente?
Vrolijk gemutst thuisgekomen steeg ik van mijn stalen ros en klopte mijn broekzakken af op zoek naar mijn sleutelbos. Linkerbroekzak, de rechter, godverdomme, ge meent da nie he…. nie in de jaszakken ook niet….miljàààr, nog eens checken..en ineens trof het me. Die laggen nog op mijn bureau. Ik had ze daar laten liggen toen ik mijn andere spullen terug wegstopte. (!)
Verstrooide Polskaya heeft driekwart uur staan blinken tot hij mee binnen kon met een andere bewoner die thuiskwam. Goe bezig!


reacties (6)


6 reacties, »

 1.   Reactie van Kristof , op 19 March, 2002 @ 21:25

  > Verstrooide Polskaya heeft driekwart
  > uur staan blinken…

  Tja, die blotemeisjesbenen, he ;)

 2.   Reactie van karma , op 19 March, 2002 @ 22:06

  M’n sleutelbos zit 95% van de tijd in m’n rechter-broekzak. (Ook op momenten waar ik totaal geen sleutels nodig heb) En het sleuteltje van m’n fietsslot hangt aan diezelfde sleutelbos.

 3.   Reactie van Polskaya , op 20 March, 2002 @ 0:25

  Ik heb zo een fietsslot waar het sleuteltje opzij blijft insteken tijdens het rijden.

 4.   Reactie van Uniquehorn , op 20 March, 2002 @ 9:30

  je moet dat ding dat we tijdens de meeting kregen ook gebruiken, die ‘ketting’ waaraan je je sleutels kan hangen :-)

 5.   Reactie van Jochen , op 3 August, 2004 @ 10:56

  Tja, die blotemeisjesbenen, he

 6.   Reactie van Evil Henry , op 4 August, 2004 @ 10:32

  ‘de meeting’ ? Wie wil er nu rondrijden met een sleutelhanger van ‘Herbalife’ of ‘Amway’.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress