25 June, 2002

Goed nieuws van de vakbond!

Te vinden onder: Uncategorized — @ 12:28

Na het niet onverwachtte faillissement van mijn vorige werkgever heb ik van hem nog een hoop achterstallig loon en andere centjes tegoed. Die kerel laat niets meer van zich horen natuurlijk en lijkt met de noorderzon vertrokken te zijn. En zo ook mijn geld.
Gelukkig zijn we hier in België voorzien van een soort Sociale Kas (het sluitingsfonds), dat:
…tot opdracht heeft aan de belanghebbende werknemers de sluitingsvergoedingen uit te betalen wanneer de werkgever nalaat zulks te doen binnen de voorgeschreven termijn
En vandaag krijg ik dus een mailtje van de juridische dienst van de vakbond waarin ze me vertellen dat mijn schuldvordering ontvankelijk is verklaard. Voor een mooie som. Ze weten van aanpakken daar op de vakbond!
Het kan nog een jaar tot anderhalf jaar duren voor het juridisch geharrewar rond dat hele faillissement is opgelost, maar dan wordt er uitbetaald.
En dan ga ik eens heel ver op vakantie :)


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van Lex , op 26 June, 2002 @ 21:25

    En as ge da ni verdient weet ik het ook ni meer :)

  2.   Reactie van Nico , op 28 June, 2002 @ 17:27

    Da zou best wel is langer dan anderhalf jaar kunnen duren maar we leven op hoop ;0)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress